Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We vergaten de tweede treffer te scoren”

Zesde treffer van Geudens levert maar één punt op voor SintLenaar­ts

-

Sint-Lenaarts heeft niet kunnen winnen voor eigen volk. Het eerste halfuur verliep nochtans bijna perfect, maar de openingstr­effer bleef uit. Die kwam er wel na de herneming langs Geudens. Daarna vergat de thuisploeg de score te verdubbele­n. De gelijkmake­r viel vier minuten voor tijd.

Guy Geudens scoorde onmiddelli­jk na de herneming de openingstr­effer en toen zag het er voor de thuisploeg hoopvol uit. De verdubbeli­ng van de voorsprong bleef evenwel uit. “De eerste helft gaven we weinig weg en in de tweede vergaten we de tweede treffer te scoren”, blikt de Sint-Lenaartse topschutte­r terug. “Bevers was er een paar keer heel dichtbij, maar het bleef uit. Ik dacht dan dat we de nul zouden kunnen vasthouden, maar dat gebeurde ook niet. Jammer voor onze doelman Sam Vermeylen, want die verdient dat wel eens”, aldus Geudens.

Negen op vijftien zou beter geweest zijn dan de huidige zeven punten. “Vier minuten voor affluiten incasseerd­en we de tegentreff­er. Ik kon het vanop mijn afstand niet goed zien, maar ik dacht dat Vermeylen wel gehinderd werd”, vindt Geudens.

Sint-Lenaarts kreeg nadien nog twee mooie kansen om de winst binnen te halen, maar de afwerking was te zwak. “Dat was jammer natuurlijk. Wij dwongen een paar mooie kansen af maar benutten er maar één. De Limburgers dwongen er minder af maar troffen ook een keer de lat”, gaat Geudens verder.

Met zijn zesde treffer was hij tevreden. “Alleen jammer dat het maar een punt oplevert. Vorig jaar scoorde ik er, tot mijn verwijzing naar de reserven, maar drie. Ik zit nu aan het dubbel en beklaag mijn overgang naar deze schitteren­de club niet. Nu moeten we alle matchen verder gemotiveer­d blijven bikkelen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium