Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De week begint goed, je omgeving kan je ideeën wel waarderen en vergeeft je zelfs je wispelturi­gheid. Begin niet aan honderd dingen tegelijk, want dan krijg je helemaal niks gedaan.

STIER 21-4 T/M 20-5

Op deze laatste dag in zijn stijgende fase is de Maan in Stier. Je omgeving waardeert je ideeën en vergeeft het je zelfs als je af en toe uitvliegt. Probeer echter niet om tien dingen tegelijk te doen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Deze negatieve dag bevat moeilijke momenten of moeilijke keuzes. Vrees niet, je ervaring brengt de oplossing. Liefde: Je onverschil­ligheid kan ertoe leiden dat iemand een stap in jouw richting zet.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Als je vindt dat je niet op waarde geschat wordt, lees je contract dan nog maar eens door. Blijkbaar zie je iets over het hoofd. Liefde: de romantisch­e stemming van je partner werkt aanstekeli­jk.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je lijkt te veel energie te hebtben. Iemand die op zo’n dag probeert om jou dwars te zitten, heeft nét de verkeerde voor zich. Liefde: Door hoge eisen te stellen, maak je het jezelf niet gemakkelij­k.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De hele ochtend lijk je vijandig bejegend te worden. Denk er eerst goed over na, maar dit vraagt om een reactie. Bedenk dat dit allemaal te maken heeft met je werk, niet met je privé-leven.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De omstandigh­eden werken niet in je voordeel. Denk goed na over hoe je het beste kunt reageren. Liefde: Bekijk rustig hoe de vlag erbij hangt in je relaties, vooral bij vriendscha­ppen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je bent uit op gewin op korte termijn. Je zult het genoegen smaken om je doel te bereiken en de situatie stabiel te houden. Liefde: de taak om voor een goede sfeer te zorgen ligt helemaal bij jou.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Alles wat je vandaag aanpakt begint goed en zou ook lang succesvol moeten zijn. Maak dus gebruik van deze situatie, morgen begint de Maan aan een dalende fase die veel minder gunstig is.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Zoals de meeste Aardeteken­s zit je vol zelfvertro­uwen en er is niets dat jou uit je evenwicht kan brengen. Je bouwt alleen wat spanning op omdat er vanavond leuke dingen gepland zijn. Maar ja, dat is leuk!

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je bent supercreat­ief en komt met praktische ideeën. Je vasthouden­dheid loont zich en je maakt grotere stappen dan je had kunnen denken. Liefde: Laat het werk zoveel mogelijk achter je als je thuis bent.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Er wordt naar je geluisterd en je oogst applaus. Je zit op de juiste weg. maar prijs de dag niet voor het avond is. Liefde: Door een berichtje op je telefoon kan je fantasie met je aan de haal gaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium