Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Meer dan twintig goals scoren”

Robin Van de Vel zet met hattrick orde op zaken

- (lver)

Na de slechte competitie­start met als dieptepunt het stopzetten van de wedstrijd in Alberta, heeft Pulderbos zaterdag tegen SKS Herentals revanche genomen. Uitblinker was Robin Van de Vel, die met drie doelpunten de vroege 0-2 achterstan­d ongedaan maakte (4-2).

“Na twintig minuten spelen zag het er weer slecht uit”, is Van de Vel eerlijk. “Gelukkig konden we ons herpakken en trokken we de scheve situatie nog voor de rust recht. Paulussen kon de aansluitin­gstreffer scoren en na een fout op De Beuckeleer kon ik vanop de stip gelijkmake­n.”

Vijf minuten na de pauze had de 30-jarige Van de Vel zijn hattrick beet. “Bij mijn tweede doelpunt kreeg ik een assist van Michael Nouwen en moest ik de bal maar bin- nentikken. De 4-2 kwam er nadat ik door Paulussen perfect tussen de lijnen werd gespeeld en de doelman kon passeren.”

Voor Van de Vel staat de teller al op acht doelpunten. “In de voorbije seizoenen scoorde ik 27, 26 en 25 goals. Ook dit jaar wil ik weer ruim boven de twintig goals geraken.”

Na vorig seizoen de promotie op de laatste speeldag uit handen te hebben gegeven, is nu de start compleet de mist ingegaan. “De vele blessures spelen hierin zeker een rol. Daarnaast incasseerd­en we op Rauw een afstraffin­g die enkele weken in het hoofd zat. Nu moeten we een reeks neerzetten en aansluitin­g vinden bij de top drie. Via de eindronde moeten we dan de promotie maar afdwingen. Dan stoppen meteen ook die stomme verhalen over het feit dat we vorig seizoen zogezegd niet wilden promoveren.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium