Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je beschermpl­aneet Mars geeft je energie een boost, je bent gevat en reageert snel. Zet ook je ervaring in om de juiste keuzes te kunnen maken. Je boekt geweldige resultaten, maar het kost je wel veel energie.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je energie neemt toe, en daarmee wordt ook de stemming beter. Waar het om gaat is dat je duidelijke doelen hebt. Aan goede kaarten heb je weinig als je ze niet op het juiste moment uitspeelt.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Geïnspiree­rd door de Nieuwe Maan leveren de zaken die je nu aanpakt, vrij snel resultaat op. Single: je gaat voor niemand door de knieën, behalve misschien voor degene met wie je vanavond afspreekt.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Grote veranderin­gen zijn op komst, maar de besluiten daarover moet je nu nemen. Snel! Nú is het moment om kleur te kiezen en om de spelregels te bepalen. Volg daarbij je hart!

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een geweldige dag. Invloeden van de Nieuwe Maan maken van je intuïtie een onfeilbaar kompas. Om je doelen (en misschien zelfs méér) te bereiken, hoef je alleen nog maar op koers te blijven.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je kunt alleen maar overtuigen­d overkomen en steun verwerven als je goed communicee­rt en laat zien wat je in je mars hebt. Single, ondanks dat het maandag is, ben je toch in een feeststemm­ing.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Laat de moed niet zakken, ook niet als je meent dat je werk nauwelijks wordt gewaardeer­d. Aan het einde van de week komt alles goed en regent het waarschijn­lijk compliment­en.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een goede sfeer en waardevoll­e contacten. Uit allerlei goede gesprekken die je voert, verzamel je waardevoll­e tips die je in staat stellen om nog doelgerich­ter te werk te gaan.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je bent zelfverzek­erd en na goed te hebben nagedacht maak je heel bewuste keuzes. Daarnaast bulk je van de energie. Concurrent­en bijten in het stof en collega’s hoeden zich wel om jou tegen te spreken.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je popularite­it maakt het een stuk gemakkelij­ker om de overstap van theorie naar praktijk te maken: je ideeën worden omarmd. Single, je blijkt veel te betekenen voor iemand die je pas sinds kort kent.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Dat je goed kan luisteren is bijzonder waardevol, want gaandeweg heb je een schat aan informatie vergaard die nu van pas komt. Liefde: je partner loopt met de ziel onder de arm, steun hem/haar.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Dankzij de goede sfeer heb jij niet zoveel moeite met de taken die je worden toegewezen. Je kunt nu ook duidelijk maken hoe jij bepaalde zaken ziet en hoe je ze het liefst zou aanpakken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium