Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ons seizoen is niet geslaagd zonder Play-off 1”

- (thst)

Volgens Laszlo Bölöni hoort Antwerp nóg niet bij de groten in het Belgische voetbal. Maar bij de spelers zelf dringt toch stilaan het besef door dat er met deze groep veel mogelijk is. Jelle Van Damme heeft alleszins geen zin meer om verstopper­tje te spelen. “Als we bovenin het klassement willen meedraaien, zijn dit het soort wedstrijde­n die we moeten winnen. De manier waarop maakt niet uit. Een schoonheid­sprijs verdiende de match niet, maar voor ons zijn dit drie gouden puntjes.”

De aanvoerder sprak klare taal over de doelen van Antwerp dit seizoen. “Als we een hogere eindklasse­ring ambiëren, dan moeten we ook die présence hebben. Dit is niet meer het Antwerp van vorig seizoen. We zijn groter en beter geworden. Dan moeten we ons ook zo profileren. We moeten dat durven uitspreken. Zonder arrogant te zijn of de dikke nek te willen uithangen hé. Ons seizoen is gewoon niet geslaagd als we geen Play-Off 1 spelen. Zo simpel is het. Dat is de ambitie en die moeten we niet wegsteken.”

Matchwinna­ar Ivo Rodrigues sloot zich daarbij aan. “We maken onze ambities waar. Met deze overwinnin­g stonden we zaterdag al één avond derde. Ik denk dat we daar ook thuishoren. We hebben een sterk team en de club is in volle groei. Dan mag je ook nieuwe ambities stellen. Dit Antwerp hoort in de top drie te staan. Onze fans verdienen zelfs de eerste plaats.”

 ?? FOTO PHOTO NEWS ??
FOTO PHOTO NEWS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium