Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik weet eigenlijk niet of ik links- of rechtsvoet­ig ben”

- (kofr)

Marius Noubissi bekroonde zijn sterke partij met een late winning goal. Zijn poeier met links vloog via de lat binnen. “Natuurlijk doet het mij enorm veel plezier dat mijn doelpunt ons drie punten oplevert”, zei de bescheiden Kameroener na de moeizame 1-0zege tegen Tubeke. De thuisploeg moest wel erg lang wachten op de verlossing. “We bleven erin geloven en rekenden erop dat we nog zouden scoren. Of ik nu links- of rechtsvoet­ig ben? Ik weet het eigenlijk niet. Er zit veel ‘force’ in mijn twee benen en ik heb altijd met links én met rechts gescoord”, vertelde Noubissi.

De jonge aanvaller had de Kielse Ratten al vroeger in de partij op voorsprong kunnen trappen, maar faalde tweemaal. “Het was moeilijk om na die gemiste kansen in mezelf te blijven geloven. Maar ik heb niet aan mezelf getwijfeld, mijn ploegmaats hielpen me erdoor en bleven me veel vertrouwen geven. Het is niet omdat je kansen mist dat je je hoofd moet laten hangen. Dat heb ik dan ook niet gedaan en het heeft geloond. Matchwinna­ar? De ploeg heeft de match gewonnen. Niet Marius Noubissi.” (lacht)

En zo pakte Beerschot Wilrijk een broodnodig­e zege in de strijd om de eerste periodetit­el. “Ja, deze drie punten waren enorm belangrijk. Er komen nu twee cruciale wedstrijde­n aan. Als we er opnieuw voor gaan zoals de voorbije weken en het beste van onszelf geven, kunnen we ook tegen Union en Mechelen winnen.” Na zijn fraai doelpunt werd Noubissi minutenlan­g bezongen door het Kielse publiek. “Dat is fantastisc­h, he. Het toont dat ik hier snel m’n draai heb gevonden en nu is het aan mij om te blijven presteren.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium