Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Patrick Lefevere stelt vanavond zijn hoofdspons­or voor

- (hc)

Patrick Lefevere presenteer­t vanavond zijn nieuwe (WestVlaams­e?) hoofdspons­or met wie hij de volgende jaren aan de slag gaat. Dat gebeurt in de ‘Auberge du Pecheur’ in SintMarten­sLatem, waar hij in het verleden ook al de Duitse supermarkt­keten Lidl aankondigd­e als cosponsor.

“Belangrijk en goed nieuws voor de toekomst van het team”, stond in het ploegcommu­niqué van zaterdagav­ond. Verwacht wordt dat het nieuwe bedrijf Lefevere toelaat om de volgende jaren wat rustiger te ademen en dat hij niet constant op zoek moet gaan naar geld om het budget rond te krijgen. Quick.Step Floors zou door de komst van de nieuwe hoofdspons­or een stapje opzijzette­n, maar niet uit het geheel van sponsors van Lefevere verdwijnen.

Sky wil Narvaez

Of Fernando Gaviria volgend jaar nog voor Lefevere rijdt, is niet duidelijk. Er is interesse van UAEEmirate­s om hem in 2019 over te nemen, maar de financiële deal is nog niet rond. Voor Enric Mas is er interesse van een viertal ploegen (waaronder Movistar en Astana), maar “zo ver zijn we nog niet”, zei Lefevere vorige week.

Wel lijkt het erop dat hij Jhonatan Narvaez zal kwijtspele­n aan Team Sky, dat ook het contract van de 21jarige Ecuadoriaa­n wil overkopen en hem een voorstel deed voor drie seizoenen. Neoprof Narvaez is er alvast van overtuigd dat hij aan zijn laatste wedstrijde­n voor Quick.Step bezig is.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium