Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Goede traptechni­ek zit misschien wel in de familie”

Enzo Bonaers scoort twee penalty’s in zege van Alberta Schilde

- (lver)

Na een negen op negen stokte de motor even bij Alberta Schilde. Maar na een gelijkspel en twee nederlagen konden de jongens van coach Bart Van Dooren zondag de punten toch opnieuw thuishoude­n. Met twee doelpunten had Enzo Bonaers zijn aandeel in de 6-0-overwinnin­g tegen Brothers United.

“We zijn de wedstrijd zeer goed begonnen”, zegt Bonaers. “We zetten Brothers United meteen onder druk en hebben niet meer losgelaten. Bij de rust stond het al 3-0.”

Na de pauze kregen de bezoekers de kans om weer in de wedstrijd te komen, maar doelman Lasse Snelders stopte de strafschop van Brothers United. Zo kon Alberta Schilde rus- tig doordender­en naar een 6-0-zege. Zowel Lorenzo Schouppe als Bonaers maakte twee doelpunten. “Ik scoorde tweemaal vanop de stip. Het lijkt makkelijk, maar je moet ze nog wel steeds binnentrap­pen. Die goede traptechni­ek zit misschien wel in de familie. Zowel mijn broer Yarno, die bij Sint-Job speelt, als ikzelf nemen bij onze club alle stilstaand­e fasen voor onze rekening.” Bonaers is aan zijn eerste seizoen bezig bij Alberta Schilde. “Ik kende onze trainer van bij Halle waar ik met uitzonderi­ng van vorig jaar toen ik voor Grobbendon­k speelde, altijd actief was. De club heeft een gezonde ambitie zonder dat er iets moet. Ikzelf ben er echter zeker van dat we met een fitte groep de eindronde kunnen halen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium