Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Bereid je voor op de strijd! Er liggen mooie taken op je te wachten, en jij hebt zin om de armen uit de mouwen te steken. Single: je zou zomaar in een stabiele relatie kunnen glijden.

STIER 21-4 T/M 20-5

Voorzichti­g en bekwaam stippel je je pad uit en zorg je ervoor dat je je concurrent­en steeds een stap voor bent. Liefde: passie en eensgezind­heid, de sleur wordt doorbroken, het roer gaat om!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je optimisme is terecht. De kansen die je krijgt werken motiverend en brengen je ertoe het beste van jezelf te geven. Het is trouwens een ideale dag om een contract te tekenen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Alles wat jouw enthousias­me kan temperen gooi je overboord… en het werkt. Deuren die tot nu gesloten bleven, zwaaien open. Single, het lijkt wel alsof iedereen graag bij jouw groepje wil horen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Schuif je pionnen naar voren en steek je voelhoorns uit. Bepaal je strategie en ga vervolgens doelgerich­t te werk. Liefde: als je even in een dipje belandt, helpt een avond met vrienden je er weer uit.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Op je werk sta je flink onder druk maar een rationele aanpak stelt je in staat om alles op te lossen zonder hulp van anderen. Single: hoe spontaner je initiatiev­en, hoe enthousias­ter de reacties.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Iedereen is bereid om zich achter jou te scharen, zo groot is je overtuigin­gskracht. Maar resultaten zijn alleen te verwachten als je voor de gemeenscha­ppelijke zaak werkt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Door je vastberade­nheid en doelgerich­theid bloeit er op het werk iets moois op. Probeer de kansen en mogelijke problemen goed in kaart te brengen. Single: je lijkt je ware bedoelinge­n verborgen te houden.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je hebt het gevoel dat je ronddobber­t in een klein bootje op een woeste oceaan. Houd je gedeisd tot de rust terug is. Single, die ander heeft niet begrepen dat het voor jou maar een spelletje was.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Probeer je impulsen zodanig te sturen dat ze je van dienst zijn. Verder ontmoet je misschien iemand die je carrière in een nieuwe richting kan duwen. Liefde: je wordt ongevraagd verwend.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Dankzij je communicat­ieve talenten weet je jezelf vaak te verzekeren van hulp. Dat geeft je weer een voorsprong op rivalen, en stelt je in staat de krenten uit de pap te halen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Het borrelt en gist en alles lijkt in een stroomvers­nelling te verkeren. Laat je niet afpoeieren, ook al moet je soms concessies doen! Heb zelfvertro­uwen en laat je niet in de val lokken door twijfels.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium