Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 De als Maan een T/M harnas 20-4 is vandaag dat je beschermt verstand aanscherpt. en je gezonde Je vertrouwen kan de dag tegemoet dus met zien. partner Liefde: vormen jij en een je niet te kloppen team.

STIER De 21-4 relaxte T/M 20-5 sfeer van je wel, maar je dit hebt moment je succes bevalt te danken aan je volharding en strijdlust. Die eigenschap­pen stellen je in staat om alle mogelijke obstakels te overwinnen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Het geluk helpt je een handje, je bent in staat om dingen te doen die je tot nu toe zelfs niet eens durfde. Toch moet je ervoor waken dat je impulsivit­eit het niet wint van de ratio.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Ernst, vastberade­nheid en motivatie zijn je sterke punten. Daarmee trek je de aandacht van mensen die een belangrijk­e rol in je profession­ele leven kunnen spelen. Liefde: een reisje of een uitstapje?

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Tussen je doelen en de manier waarop je probeert ze te bereiken, bestaat een mooi evenwicht. Welk werk je ook doet, je weet mensen te prikkelen of te motiveren en neemt verstandig­e beslissing­en.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Met alleen kennis van zaken ben je er nog niet. Je hebt ook goede en betrouwbar­e contacten nodig, mensen die je willen steunen. Aan jou de taak om ze te zoeken of ze op de goede manier in te zetten.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Met een positieve Maan in Weegschaal, hoef je je nergens zorgen over te maken. De sfeer is prima, de dingen die je doet ontwikkele­n zich positief en je bent duidelijk niet bang voor nieuwe ontwikkeli­ngen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Het wordt bijna zeker een topdag! Aan de horizon verschijne­n veelbelove­nde projecten, dus wees bedacht op elke kans. Zet je relationel­e talenten aan het werk en leg contacten.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je bent in vuur en vlam, energiek, en je pragmatisc­he aanpak zorgt ervoor dat alles wat je doet een stevige basis heeft. Liefde: je privé-leven lijdt er misschien onder dat je je werk mee naar huis neemt.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Het schuurt, knarst en piept... Problemen en onverwacht­e situaties gooien je organisati­e overhoop, en het kost je moeite om alles op tijd af te krijgen. Maar je komt er wel! Stap voor stap!

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een kalme dag in een prettige werkomgevi­ng. Het gevolg is dat je de wind in de zeilen hebt, dat je je ideeën kan uitwerken en ze zelfs onmiddelli­jk kan toepassen. Liefde: Prima sfeer thuis.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Op het werk heerst een enorme hectiek zodat discipline en een methodisch­e aanpak vereist zijn. Dat sommige collega’s informatie lijken achter te houden, maakt het er niet prettiger op.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium