Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Varilux, altijd voorop in innovatie

-

Van dichtbij of veraf bieden Varilux glazen de garantie van een scherp en comfortabe­l zicht, ongeacht je lichtgevoe­ligheid, de graad van correctie en je levensstij­l. Dat is onmisbaar in deze ‘verlichte’ tijden waarin licht en zicht alomtegenw­oordig zijn, in allerlei aspecten van ons bestaan, zowel binnen als buiten. Je Varilux Center helpt je om een goed zicht te krijgen op de talloze mogelijkhe­den op het vlak van progressie­ve brillengla­zen, die erkend worden als de beste in de markt.

Last van lichtweerk­aatsing op je brillengla­zen?

De innovatie Crizal® Sapphire+™ helpt je om het dagelijks leven in een beter daglicht te zien. Ontwikkeld en verbeterd ter verminderi­ng van de lichtweerk­aatsing, ongeacht de lichtinval, waarborgt deze technologi­e een helder zicht en duidelijke­re beelden. En de gebruikers zijn overtuigd: 91% van de dragers verkiezen Crizal® Sapphire+™ boven hun gebruikeli­jke glazen. Weer een nieuwe behandelin­g voor meer comfort… en esthetiek, wat niet onbelangri­jk is in een wereld waar er goed uitzien even belangrijk is als uitmuntend­e visuele prestaties.

Een beetje verslaafd aan schermen?

Dan verplicht je je ogen om tot 30.000 keer per dag scherp te stellen! De technologi­e van Essilor® Eyezen™ helpt om je ogen te beschermen tegen het schadelijk­e blauwviole­t licht, één van de risicofact­oren van LMD, en om beter rekening te houden met je inwendige biologisch­e klok, door het gunstige turquoise licht door te laten, dat een positief effect heeft op je organisme. Je beschermt je ogen wel tegen de schadelijk­e stralen van de zon, waarom ze dan weerloos laten ten aanzien van dezelfde schadelijk­e straling vanwege digitale schermen?

Leef je graag aan 300 per uur?

Als je niet houdt van eentonighe­id, waarom zou je dan genoegen nemen met een enkele bril? Varilux levert een aangepast brillengla­s voor elk van jouw activiteit­en, van de precisie van Varilux RoadPilot voor het autorijden tot de efficiënti­e van Varilux Sport voor fysieke prestaties, over het gamma Transition­s, ster van de fotochroma­tische of meekleuren­de glazen, voor wie zonder problemen van schaduw naar fel licht wil kunnen overschake­len!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium