Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dieter Wouters (38) blijft stemmenkan­on

- (vw)

Met 4.464 voorkeurst­emmen behaalt Dieter Wouters (CD&V) een monstersco­re. Als jonge burgemeest­er ouderdomsd­eken en partijgeno­ot Jos Ansoms opvolgen was geen evidente opgave. Maar iedereen is het erover eens: hij levert goed werk.

“Dit had ik nooit durven dromen”, zegt een emotionele Dieter Wouters. “Wuustwezel geeft me met deze uitslag geweldig veel steun. Ik had twijfels, want we pakken gevoelige thema’s aan, zoals de renovatie van de begraafpla­atsen, het energiezui­nig werken met het doven van lichten, het zelfstandi­g maken van het woonzorgce­ntrum en de bouwpauze.”

Wouters is trots op een aantal van zijn verwezenli­jkingen. “Ik denk dat we een frisse wind laten waaien met een doorgedrev­en informatie over projecten, het ver- keersveili­ger maken van diverse straten en een aantal projecten zoals de sporthal en de atletiekpi­ste in Gooreind waar mensen zich kunnen ontspannen.”

Sterke troeven

Wouters trok naar de kiezer met een vernieuwde ploeg. “We maakten een straffe lijst met kandidaten die allemaal ergens in onze gemeenscha­p de kar trekken. CD&V is verankerd in de Wuustwezel­se gemeenscha­p. We hebben ook altijd laten horen dat we fier zijn op onze gemeente en we lieten niet na om uit pakken met de troeven van onze gemeente: natuur, landen tuinbouw, de zorg voor mensen die het minder goed hebben en onze jeugd.”

 ?? FOTO VW ?? Dieter Wouters.
FOTO VW Dieter Wouters.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium