Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Door invloeden van de sterren ben je in staat om het geluk af te dwingen. Kijk uit met alles of niets spelen, je kunt ook gewoon passen. Liefde: Door een misverstan­dje kan een relatie een deuk oplopen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je bent strijdlust­ig, zit goed in je vel en doet niemand iets cadeau. Alles wijst er ook op dat als je het geluk wil uitdagen, dit er een goede dag voor is. Liefde: hechte banden, smoorhete ontmoeting­en.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Het is weer druk druk druk. Gelukkig kan je rekenen op de juiste teamspirit om te voorkomen dat het allemaal uit de hand loopt. Liefde: Vanavond kan het gezellig worden, met een stel vrienden.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Tot je wensen behoort ongetwijfe­ld om ambitie te laten samengaan met levenskwal­iteit en meer inkomsten. Niet zo gemakkelij­k, vooral het laatste niet, maar die niet waagt die niet wint.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Als er iets is waar je volop gebruik van kan maken, dan is het wel je energie. Deze dag brengt een aaneenscha­keling van geboden kansen. Single, gooi je reputatie niet te grabbel!

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Laat niet het achterste van de tong zien. Je kan ook te veel vertrouwen in anderen hebben, met als gevolg dat je helemaal niks bereikt. Liefde: je partner vergeeft je alles, zelfs je vergeetach­tigheid.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een crisisacht­ige sfeer haalt een streep door je plannen. Zet je ideeën maar even in de ijskast en concentree­r je op wat nu nog haalbaar is. Een onverwacht­e ontmoeting kan je van je stuk brengen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je hebt flink wat bewegingsv­rijheid, maar pas op: dat is nog geen blanco cheque. Om je ideeën erdoor te krijgen zijn tijd, vele uren hard werken en een diplomatie­ke aanpak noodzakeli­jk.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Concentree­r je op de lopende zaken en stel het nemen van grote beslissing­en maar uit tot de volgende week. Liefde: een korte, voorbijgaa­nde sensatie kan tóch de start van een relatie betekenen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Er dienen zich mooie perspectie­ven aan. Een van die kansen is enorm verleideli­jk maar houd in de gaten dat er kapers op de kust zijn. Liefde: er wordt een beroep gedaan op je begrip van de omstandigh­eden.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je bent vastberade­n, helder van geest en je bent niet van plan om risico’s te nemen die je onmogelijk kunt overzien. Je improvisat­ietalent kan je behoeden voor een misverstan­d.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je denkt aan anderen en bent altijd bereid om te helpen. Maar misschien moet je niet op ieder verzoek ingaan en ook eens nee zeggen. Anders zit jij straks misschien met de brokken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium