Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Ploegnieuw­s:

-

Sint-Lenaarts trekt zondag naar het op de derde plaats geparkeerd­e Helson Helchteren. Toch zijn Yannick Bevers en co. zeker niet kansloos, het verschil tussen de Limburgers en Sint-Lenaarts bedraagt immers amper twee punten.

Al weet Yannick Bevers dat een verplaatsi­ngen naar Limburg nooit gemakkelij­k is. “Er is niet alleen de lange verplaatsi­ng die weleens in de benen durft te kruipen, dat Helson bovenaan meedraait, zegt uiteraard ook iets over de sterkte van die ploeg”, zegt Bevers. “In Limburg hebben we het altijd al moeilijk en dat zal dit keer niet anders zijn.” Na de 2-1-zege van vorige week bij Esperanza Pelt hopen ze bij Sint-Lenaarts op dat elan verder te gaan. “Die overwinnin­g heeft ons een extra boost gegeven”, aldus Bevers. “De cijfers waren dan misschien niet overtuigen­d, maar na de drie gelijke spelen en de daaraan verbonden drie op negen uit de vorige drie matchen, was winst het enige wat telde.” Maar dus ook tegen Pelt slaagde Sint-Lenaarts er opnieuw niet in om de nul te houden. “Die tegengoal tegen Pelt was moeilijk te voorkomen. Maar we malen daar niet om. Winnen was het enige wat telde. Op Helson wacht ons een andere en allicht moeilijker­e opdracht. Ik denk dat we van geen enkele ploeg schrik moeten hebben. Waarom zouden we dan ook in Helchteren niet gewoon voor de volle buit gaan?”

De spelers werkten de voorbije week ontspannen naar de confrontat­ie met Helson Helchteren toe. “Wat ik de voorbije weken heb geleerd, is dat we geen punten kunnen pakken met goed voetbal alleen. We moeten er altijd met zijn allen voor knokken”, beseft Bevers. Kern:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium