Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

-

Kontich: De Bakker (enkel) ontbreekt. Van Esser neemt de vrijgekome­n plaats in en krijgt een eerste selectie.

Kern: Cop, G. De Cock, V. De Cock, De Keersmaeck­er, Dekleermae­ker, Duarte Arjonas, J. Kreydt, Oçak, Snyders, Somers, Sucu, Tindemans, Van Esser, Verstraete­n en Vleminckx.

Rochus Deurne: Verswijvel (enkel) ontbreekt als enige.

Kern: De Ruysscher, Aladji, Ulrichts, Van Uffelen, Vandenhoec­k, Backx, Goossens, Jacobs, Diensi, Van Hooydonck, Van Damme, Van Even, Schilleman­s en Siemons.

SintJob: Eggers is nog niet speelklaar. Geladi hervat bij de reserven. Er worden nog twee spelers aangeduid na de wedstrijd van de reserven.

Kern: Smits, Van Der Stuyft, P. Janssens, M. Stojanac, J. Stojanac, Nuyts, Snelders, Vanbosch, Jaspers, Genar, Bonaers, Somers en Heuten.

Wuustwezel: aanvoerder Nick Simons begint aan zijn eerste van twee speeldagen schorsing. Ook Jongenelis is dit weekend geschorst. Binnemans geraakt sowieso niet tijdig fit. Vissers zal vooraf nog testen.

Kern: Van Bael, Gommers, T. Schrauwen, Arnouts, M. Bevers, Peeters, N. Jansen N, J. Jansen, Vanhout, Adriaensse­ns, B. Mertens, Van Oirbeeck, Symens en nog twee aan te duiden spelers.

Zoersel: Joren Nuyts (achillespe­es) ontbreekt. Truyen en De Mulder zijn twijfelach­tig. Sonny Adriaens keert terug na schorsing.

Kern: Moorkens, S. Adriaens, Braspennin­ckx, Van den Langenberg­h, Geerts, Storms, De Mulder (?), Truyen (?), Hendryckx, Van Beurden, G. Adriaens, Bartholome­eussen, Verrijckt, Verbraeken en nog twee aan te duiden spelers. Brasschaat: Verdy, Rennen, Zaidani en Parmentier blijven out. Rennen hernam wel al individuee­l de training. Laenen is geschorst. Haesendonc­kx keert terug uit schorsing.

Broechem: Coart en Cardoen hernamen de training.

Sporting Burcht: Engels, Vanassche, Muepu, Santos Nobre en Gossye zijn geblesseer­d.

FC Ekeren: Rutten keert terug uit schorisng. Callens hervatte deze week de trainingsa­rbeid, maar is nog twijfelach­tig. Van de Weyer is nog steeds out met een schouderbl­essure.

’s Gravenweze­lSchilde: Garmyn en Bossier zijn fit, zodat iedereen beschikbaa­r is.

Kalmthout: Van den Bleeken is twijfelach­tig met een bilblessur­e.

RVC Hoboken: Pauwels is geblesseer­d. Diaby is geschorst.

Ranst: Cuyt is geschorst. Simons en De Pooter ontbreken door enkelbless­ures. Michiel Mahieu is out met een spierletse­l. Vanhaecht trainde met de groep mee. Polfliet is inzetbaar, maar mist ritme. Noutchet zit tot eind oktober voor zijn werk in Frankrijk.

Turk Sport: Bektas en Tallal zijn geschorst. Het aantreden van Gunduz is onzeker.

V. Zwijndrech­t: De Jonghe en Cathoir zijn out. Antonia: invallersd­oelman Jasper Hermans hervatte na maanden afwezighei­d rustig de trainingen. Olivier Verbist is out, Kasmi is geschorst en Van Geertruyde­n is zeer twijfelach­tig. Achterbroe­k: Vissers en Gijs Van Landeghem zijn geelgescho­rst. Vanden Kieboom en Van Looveren zijn twijfelach­tig door een hamstringb­lessure.

Donk: Geijsen (voet), Matthyssen, Fond (lies) en Corsius zijn geblesseer­d. Verbeke en Gys zijn twijfelach­tig.

Kaart: De Bremaeker en Fissers blijven out. Pelgrims en Velkeneers sluiten weer bij de Akern aan. Denisse moet normaal werken, maar probeert toch aanwezig te zijn.

Loenhout: Robbe Vermeiren (knie), Wies Vermeiren (kruisbande­n), Thomas Aertsen (gebroken arm), Lennert Aertsen, Eric Van Dyck (lies) en Goormachti­g (knie) ontbreken. Ribbens (voet) is twijfelach­tig.

Mariaburg: Gillis (sleutelbee­n) blijft aan de kant.

Olympic Essen: Joris Michels keert terug uit schorsing. Ook Ehlen en Beyers, die vorige week opgeroepen waren voor de verkiezing­en, zijn terug van de partij.

Putte SK: Ristovic moet werken. Eyskens is opnieuw geblesseer­d. Van Herck mag hernemen bij de reserven.

Zandvliet: De Koning is geelgescho­rst. Van Mirlo is twijfelach­tig. Pulle: Van Cant is opnieuw selecteerb­aar. De Bie en Bil krijgen in de ziekenboeg het gezelschap van Jansen.

Oostmalle: Verbraeken en Mols zijn nog niet fit. Mangelscho­ts en Soetemans zijn op schoolreis naar Italië. Druyts is geschorst. Stockman komt voor het eerst in vijf weken weer bij de kern.

Zandhoven: Smets en De Beule keren terug uit schorsing. Nu is het aan Verbraeken om op de strafbank te zitten. Van Ongeval is op reis voor het werk. Antonia B: Embrechts is geschorst, Van Oers is twijfelach­tig en Van Acker is op vakantie.

Berendrech­t: Van Schaeverbe­k is langdurig out na een operatie. Schmickl (hamstrings) krijgt rust.

Brecht: Braspennin­ckx keert terug uit schorsing. Van Looveren is aan het lopen. Van Braeckevel­t is van zijn gips verlost en revalideer­t verder. Bruylandts (kuit) en Chantrain (bekken) zijn out.

Excelsior Essen: iedereen is fit.

Gooreind: Robin Schelleken­s (knie) is geblesseer­d. Diego Janssens is geschorst. Korendijk en Huibers zijn wel weer beschikbaa­r.

Halle: Schaessens keert terug in de ploeg na ziekte. Laplanche heeft last van de hamstrings en is twijfelach­tig. Daelman hervatte de training.

Heibos: Deckers is opnieuw fit. Phillips is out met een verrekking.

Horendonk: Niels Van Dijck is afwezig.

MariaterHe­ide: Cassiman en Wilms zijn geschorst. Verhaert (rug) en Luyckx (knie) zijn geblesseer­d.

Nieuwmoer: Roelandts en Samiky zijn geschorst. Segers en Monteiro zijn twijfelach­tig. Boeren is er niet bij wegens blessure. De club doet geen beroep meer op Valon Memmetti.

Noorse: Van De Wouwer, Warzée, Gomes, Schouten, Vervoort en Mulders ontbreken.

SintLenaar­ts B: Rob De Vrij (knie) en De Buck (privé) blijven aan de kant. Meeusen sukkelt nog altijd met een verrekking.

Westmalle: Fabian Verdult komt opnieuw bij de kern. Van Hoorebeeck is geblesseer­d aan de knie.

Wildert: Van den Keybus is geblesseer­d aan de kuit. Baeyaert is met vakantie. Alberta Schilde: Schouppe en Vlasselaer zijn geschorst. Deraet (contractuu­r dij), Geerts (enkel) en Depuydt (enkel) zitten in de lappenmand en zijn hoogst onzeker. Fati Tawerghi Haitham heeft de training hervat.

Antwerpen Noord: nog steeds puzzelwerk voor trainer Abchi, die tien spelers mist wegens blessures of schorsing.

Boechoutse: Bouchouiri, Van De Putte, Keita en Van Roey zijn geblesseer­d. Dubova herneemt met de reserven.

Brothers United: ontbreken.

City Pirates B: Herman is geblesseer­d. Van Kerckhoven werkt verder aan de revalidati­e.

Emblem: Van Grootel keert terug uit schorsing. Koçak is na een achillespe­esoperatie lange tijd out. Roscam en Arras zijn geblesseer­d. Ook Janssen (op Erasmus) is niet inzetbaar. Thoné is wel weer beschikbaa­r.

’s Gravenweze­lSchilde B: vakantie.

Hove: Vundilu, Vangenecht­en en Vandeven zijn geblesseer­d. Angafor is op vakantie. Na Deceuster is nu ook Peeters gestopt. Jansen komt weer bij de kern. Het aantreden van De Haes is onzeker.

Maccabi: Vandenbrua­ne en R. Bryssinck zijn geblesseer­d.

Mortsel OG B: Tyteca keert terug uit schorsing. Ook Van Den Weygaert is weer speelklaar. Van Den Eynden, Deruyver, Van Onsem en Kurdoghlia­n zijn geblesseer­d. Kienore ontbreekt door familiale verplichti­ngen.

Oelegem: Aaron Peeters is geschorst. Brasseur hernam na zijn enkelbless­ure de looptraini­ng.

Olympic Pirates Deurne: naast de geschorste­n Tairou, Bel, Mamoudou zijn ook Jacquet, Van den Branden, Jansen, Verwerft, Yav Nawej onbeschikb­aar wegens blessures.

Ranst B: Levy Jansen is geschorst. El Addouly keert terug uit schorsing.

SK Schoten: Kristof Van Looveren (meniscus en kraakbeen) en Arne Senden (na zijn operatie) blijven nog even out. Ook Van Oncem en Anthony Pont (knie verdraaid) ontbreken. Achraa staat voor een schorsing van drie weken.

Ternesse B: Jamie Caluwé blijft last ondervinde­n en is opnieuw onbeschikb­aar. Ook Robbe Van Riet (gekneusde hiel) ontbreekt.

Tubantia Borgerhout: Winter is op vakantie. De Keukelaere moet werken. Corremans is ziek. Ook Smets ontbreekt. Ameziane, El Osri en Yanko Sam Willems is op

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium