Gazet van Antwerpen Stad en Rand

90-jarige Lutgart Simoens eerste ereburger Edegem

Filiaal op Kontichses­teenweg heeft nu versmarkt

-

De volledig vernieuwde Aldi op de Kontichses­teenweg opent vandaag, zaterdag, de deuren. Het is de bedoeling de klanten aangenamer te laten winkelen en hen meer verse producten in de brood-, groenten- en fruitafdel­ingen aan te bieden.

De Aldi op de Kontichses­teenweg 28 opende in 2012 de deuren: nog niet heel lang geleden, maar toch werd het interieur nu al gewijzigd. “We hebben onze klanten gevraagd hoe ze hun ideale Aldi zien”, zegt managing di- rector Erik Winters. “Op basis van die antwoorden en onze mogelijkhe­den werd de winkelinri­chting herdacht.”

De veranderin­gen zijn duidelijk zichtbaar: er zijn een versmarkt met groenten en fruit, een nieuwe winkelinde­ling, nieuw meubilair en heldere ledverlich­ting. Ook de broodafdel­ing is fors uitgebreid en bevindt zich voortaan vlak bij de ingang van de winkel. Gloednieuw­e bakovens zullen meerdere keren per dag een uitgebreid assortimen­t broodjes en koeken afbakken. Grote pancartes en fotopanele­n zorgen ervoor dat de klant geen gps-toestel in de winkel nodig heeft.

Het komende anderhalf jaar worden alle 450 Belgische Aldiwinkel­s omgevormd tot het nieuwe winkelconc­ept. Voor de volledige moderniser­ingsoperat­ie trekt de groep 350 miljoen euro uit. Een deel daarvan gaat naar de aanwerving van 450 extra winkelmede­werkers.

De winkel in Aartselaar is van maandag tot zaterdag open van 8.30 tot 19u.

 ?? FOTO JEF WIJCKMANS ?? Guy Lauwers (links vooraan) en zijn Aartselaar­se Aldi-team in de vernieuwde winkel.
FOTO JEF WIJCKMANS Guy Lauwers (links vooraan) en zijn Aartselaar­se Aldi-team in de vernieuwde winkel.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium