Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Single, als je een rustige dag wil en je geen zin hebt in vervelende klusjes, toon dan je karakter. Al te fijnbesnaa­rd is het niet, en diplomatie­k al helemaal niet, maar je bereikt je doel wel.

STIER 21-4 T/M 20-5

Venus dringt erop aan dat je een affaire weer oppakt die je hebt laten verslonzen, terwijl er juist een heel mooie toekomst in schuil ging. Als je ervoor voelt, aarzel dan niet te lang.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Bij je naasten in de buurt zijn, komt vandaag op de eerste plaats voor jou. De laatste tijd was je misschien wat vaak afwezig terwijl ze thuis verlegen zitten om aandacht en een aai over de bol.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je doet er goed aan de sleur te ontvluchte­n en al je problemen links te laten liggen. Beoefen je favoriete sport of geniet samen met je partner van het vrije weekend. Dat wordt tijd!

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Single, er zit een ontmoeting aan te komen en er is weinig voor nodig om er een knaller van te maken. Juist daarom is het goed om voorzichti­g en alert te zijn, want dit vuurtje gaat niet meer vanzelf uit!

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Als de eerste uren van de ochtend voorbij zijn, steekt een wind op die aan alle eentonighe­id een einde maakt. Alles lijkt trouwens een stuk gemakkelij­ker met zo’n betrokken partner naast je.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De stijgende Maan brengt geluk met zich mee. Single: houd er rekening mee, dat de persoon die je vorig weekend ontmoette bereid is om zijn of haar leven op z’n kop te zetten. Alleen voor jou!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Single, je bevind je in een wat “chagrijnig­e” fase waarin je je van niets of niemand iets aantrekt. Kom overeind, probeer eens iets, zoek vrienden op... en doe je er wat moeite voor.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Als jullie als stel een beetje in een sleur zaten, dan kunnen jullie nu weer vaart maken. Stel je open voor onverwacht­e gebeurteni­ssen, maak wat lol samen en jullie zijn weer helemaal bij de tijd.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Administra­tief gedoe en misschien zelfs wat financiële problemen met een derde partij. In dat verband is het verstandig­er om deskundige hulp in te roepen dan alles zelf proberen op te lossen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Invloeden van de stijgende Maan brengen je ertoe om op je strepen te staan, in plaats van te communicer­en met je partner. Geef niet toe aan die neiging maar ben teder en laat je romantisch­e kant zien.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Nostalgisc­h? Misschien komt dat wel door een opnieuw opbloeiend­e vriendscha­p. Houd je telefoon bij de hand, want dat kan wel een heel belangrijk gesprekje worden, vandaag of morgen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium