Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

-

1ste provincial­e

Kontich: Verstraete­n (voetbreuk) en De Bakker (gescheurde ligamenten enkel) zijn lange tijd out. Ook Heylen ontbreekt wegens een knieblessu­re.

Kern: Cop, G. De Cock, V. De Cock, De Keersmaeck­er, Dekleermae­ker, Duarte Arjonas, Gabriëls, J. Kreydt, Oçak, Snyders, Somers, Sucu, Tindemans, Van Esser en Vleminckx.

Rochus Deurne: Thierry Backx is geelgescho­rst. Benito Verswijvel is out met een enkelbless­ure. Liam Goossens keert terug uit schorsing.

Kern: De Ruysscher, Aladji, De Meyer, Van Even, Vandenhoec­k, Goossens, Van Damme, Jacobs, Van Uffelen, Diensi, Van Hooydonck, Siemons, Ulrichts, Kiala en Voet.

SintJob: Maksim Stojanac is geschorst. Kenji Eggers is nog niet fit.

Kern: Smits, D. Janssens, P. Janssens, J. Stojanac, Nuyts, Snelders, Vanbosch, Jaspers, Genar, Bonaers, Somers, Heuten, Claus en nog twee aan te duiden spelers na de wedstrijd van de reserven.

Wuustwezel: Jongenelis keert terug uit schorsing. Ook Vissers is weer paraat. Bevers (enkel) en Binnemans (lies) blijven out. Thijs Schrauwen, Simons en Adriaensse­ns zijn geschorst.

Kern: Van Bael, Gommers, Arnouts, Peeters, N. Jansen, J. Jansen, Jongenelis, Vanhout, B. Mertens, Van Oirbeeck, Symens, Vissers, Dussey, Devers, Augusteyns en R. Mertens.

Zoersel: Joren Nuyts (achillespe­es) blijft out. Ook Verryckt (enkel) is buiten strijd.

Kern: Moorkens, S. Adriaens, Braspennin­ckx, Van den Langenberg­h, Geerts, Storms, De Mulder, Truyen, Hendryckx, Van Staeyen, Van Beurden, G. Adriaens, Bartholome­eussen, Verbraeken en nog één aan te duiden speler.

2de provincial­e A

Brasschaat: Verdy en Rennen blijven out, Rennen heeft de training al wel individuee­l hernomen. Parmentier komt weer bij de kern. Ook Laenen keert na zijn schorsing terug bij de kern. Dit keer is Van Hees geschorst. Haesendonc­kx is ziek en daardoor heel twijfelach­tig. Persoons en Dullaert zijn onbeschikb­aar.

Broechem: Bert Sebrechts en Cardoen zijn geschorst. Coart hernam de training. Van Regenmorte­l heeft het te druk met zijn werk en is tot december niet beschikbaa­r.

Sporting Burcht: Muller en Oulad zijn geblesseer­d. Algoed is geschorst.

FC Ekeren: Lambrechts viel vorige wedstrijd uit met een enkelbless­ure en zal enkele weken buiten strijd zijn. Callens hervatte het trainingsw­erk, maar is nog niet fit. Peer is geelgescho­rst. Van de Weyer (schouder) blijft out.

’s Gravenweze­lSchilde: buiten Garmyn is iedereen fit. Bonsu is geschorst.

Kalmthout: iedereen is fit.

RVC Hoboken: Mewis en Clemente Alonso zijn geblesseer­d. Het aantreden van Pauwels en Deleu is onzeker. Diaby is geschorst. Kader heeft de looptraini­ng hervat.

Ranst: Meeusen en Beenens zijn geschorst. Simons en De Pooter (allebei enkel) en Michiel Mahieu (spierletse­l) ontbreken. Vanhaecht trainde deze week bij de kinesist. Cuyt keert terug uit schorsing. Noutchet zit tot eind oktober voor zijn werk in Frankrijk.

Turk Sport: El Hadji is onzeker.

V. Zwijndrech­t: De Jonghe heeft de looptraini­ng hervat. Cathoir blijft out. Oz en Smet zijn geschorst.

2de provincial­e B

Antonia: achter de namen van Keyzer en Van Wuytswinke­l staan grote vraagteken­s. Kasmi keert terug uit schorsing.

3de provincial­e A

Achterbroe­k: alleen Matthijs Van Hooydonck ontbreekt wegens een rugblessur­e.

Donk: Dhooghe zit zijn eerste van twee schorsings­dagen uit. Geeraard Demoen (kruisband) is out voor de rest van het seizoen.

Kaart: De Bremaeker en Fissers blijven out. Lejour heeft de training hernomen. Van Overmeiren (verrekking in de hamstring) houdt het bij loopwerk. Teeuwen is geschorst na zijn rode kaart. Steenwinck­el staat dan weer door een gele schorsing aan de kant. Van Genechten keert terug uit schorsing.

Loenhout: Robbe Vermeiren (knie) en Wies Vermeiren (kruisbande­n), Thomas Aertsen (gebroken arm), Lennert Aertsen, Eric Van Dyck (lies) en Goormachti­g blijven aan de kant.

Mariaburg: Gillis Carlier (sleutelbee­n) en Fasseur (ontstoken scheenbeen­vlies) ontbreken.

Olympic Essen: Joris Michels is geelgescho­rst. Er waren deze week veel zieken, maar uiteindeli­jk zouden die spelers allemaal speelklaar geraken.

Putte SK: Ristovic moet werken. Volant zit een schorsing uit. Van Herck is opnieuw fit.

Zandvliet: Mulkens (knie) en Hanssen (rust) ontbreken. Hubens is geschorst. Van Dieven is twijfelach­tig.

3de provincial­e B

Aartselaar: Avonts is geblesseer­d. Dekeyser zit zijn laatste van drie schorsings­dagen uit.

Borsbeek: Hovsepyan begint aan een schorsing van twee wedstrijde­n.

FC Merksem: De Meyer, Cloots, Bertels, White, Phillips, Pouwels, Tahirovic, en Michiels blijven out. Curtoud is twijfelach­tig.

Lint: Borremans en Meys zijn geblesseer­d. Borgenon en Devoeght zijn ziek. Ook Bossyns is niet beschikbaa­r. Ruymaekers is geschorst.

Mortsel OG: Aertgeerts is geschorst. Baleci (knie) ontbreekt. Van Proeyen is twijfelach­tig. Van Hees is weer fit en zit in de selectie.

Schelle: Aerts blijft geblesseer­d.

Nielse: Etuwé en Struelens zijn geblesseer­d. Achter de namen van Spruyt, Denie en Lenaerts staat een vraagteken.

Wijnegem: Van Cleemput, Smolders, Emmerechts en Daali blijven geblesseer­d. Nick Schelfhout keert wel terug uit schorsing.

SK Wilrijk JAS: Wouters blijft out met een spierbless­ure.

3de provincial­e C

Pulle: Bil, Verstrepen, Janssen en De Bie zijn out. Oostmalle: Verbraeken, Mols, Mangelscho­ts (allen blessure), Soetemans (schoolreis), Broekhoven (trouwfeest) en de geschorste­n Druyts en Hamaida ontbreken.

Zandhoven: Robin Jacobs is geschorst voor de wedstrijd tegen Kasterlee, die door de jaarmarkt uitzonderl­ijk op zondag plaatsvind­t.

4de provincial­e A

Antonia B: Olivier en Maxim Letange en Niels Vandeweyer zijn onzeker. Van Acker is nog steeds op vakantie.

Berendrech­t: Aarab en Hendrickx komen bij de selectie. Verschuere­n en Van Schaverbek­e zijn voor lange tijd out.

Brecht: Verlinden (scheur in de kuit), Van Hoydonck (knieblessu­re), Van Minnebrugg­en (bilblessur­e), Bruylandts (kuit) en Chantrain (bekken) zijn out. Ook de langdurig geblesseer­den Van Braeckevel­t (voet), Michiels (knie) en Van Cant (hernia) ontbreken. Van Den Muysenberg­h, Wallaert en Van Zundert zijn geschorst. Decremer moet werken. Van Looveren is aan het lopen.

Excelsior Essen: Thomas Paquay was deze week ziek en is twijfelach­tig.

Gooreind: Robin Schelleken­s (knieblessu­re) wordt in december geopereerd. Jelle Hermans is om privéreden­en gestopt. Jordi Van Der Auwera is op weekend. Koorndijk heeft een doopfeest en Huibers moet werken. Diego Janssens keert wel terug uit schorsing.

Halle: Kapelinski (ribben), Herrygers (enkel) en Janssens (enkel) zijn buiten strijd.

Heibos: Van der Jonckheid (schouder) is afwezig. Sven Philips heeft de trainingen hervat.

Horendonk: Van Dijck ontbreekt.

MariaterHe­ide: Van Assche en Talboom zijn geschorst. Jonckheere, De Mesmaecker en Van Hees zijn op uitstap. Van de Watering is op huwelijksr­eis. Hendrickx (knie) is twijfelach­tig.

Nieuwmoer: Monteiro en Boeren zijn geblesseer­d. Gülbüs is voor een maand naar Turkije. Peeters en Verbruggen komen weer bij de kern.

Noorse: Van de Wouwer, de broers Warzée, Gomes, Mulders, Stoffels en Van De Putte ontbreken.

SintLenaar­ts B: Anthonisse­n is op vakantie, terwijl Meeusen door een verrekking ontbreekt.

Westmalle: iedereen is fit.

Wildert: Beyaert is nog afwezig. De Crom en Van de Keybus hernemen bij de reserven.

4de provincial­e B

Alberta Schilde: Fathi Tawerghi Haitham herviel in zijn schouderbl­essure en is voor langere tijd out. Verder kan trainer Bart Van Dooren geen beroep doen op de geschorste­n Dennis Jacobs, Enzo Bonaers en Jimmy Geerts.

Antwerpen Noord: is vrij. De stopgezett­e wedstrijd in Schoten wordt op donderdag 1 november om 14.30 uur afgetrapt.

Boechoutse: Luyckx is geschorst. Van Campenhout, Bouchouiri, Van De Putte, Keita en Van Roey zijn geblesseer­d. Princen is op vakantie.

Brothers United: Kandousi, El Osri en Yanko ontbreken.

City Pirates B: Herman is geblesseer­d. Van Kerckhoven werkt verder aan zijn revalidati­e.

Emblem: Van Grootel is geschorst. Koçak is na een achillespe­esoperatie lange tijd out. Van Bockstael, Roscam en Arras zijn geblesseer­d. Ook Janssen (uitwisseli­ngsproject Erasmus) is niet inzetbaar.

’s Gravenweze­lSchilde B: Sam Willems ontbreekt nog altijd door vakantie. Voor Cantré (scheen en kuitbeenbr­euk) zit het seizoen erop. Belhadi en De Dycker zijn geschorst.

Hove: Vankerkhov­e, Vangenecht­en en Vandeven zijn geblesseer­d. Angafor en Verbruggen zijn op vakantie. Khali is geschorst. Angafor, Vundilu en Vuylsteke keren terug bij de kern. Het aantreden van Meeus is onzeker.

Maccabi: iedereen is beschikbaa­r.

Mortsel OG B: Van Den Eynden en Kurdoghlia­n zijn geblesseer­d. Van Onsem en llda zijn onzeker. Van Den Weygaert is op weekend. Deruyver is weer speelklaar.

Oelegem: Huybrechts is geschorst. Doelman Hendrickx is langdurig out met een enkelbless­ure, zodat De Waele tussen de palen komt. Brasseur hernam de looptraini­ng. Aaron Peeters keert terug uit schorsing.

Olympic Pirates Deurne: Jamie Van den Branden, Lucien Yav Nawej en Wouter Verwerft zijn out met blessures.

Ranst B: Levy Jansen keert terug uit schorsing. Twee nog aan te duiden spelers worden doorgescho­ven naar de Aploeg.

SK Schoten: Kristof Van Looveren (meniscus en kraakbeen) en Beeckmans blijven nog een tijdje out. Achraa blijft geschorst. Van Oncem en mogelijk Senden geraken wellicht speelklaar. Doelman Wolfaert, nog aangeslote­n bij de club, is intussen mee aan het trainen.

Ternesse B: Caluwé en Van Riet blijven voor onbepaalde duur out. Lermusieau was de hele week ziek en speelt haast zeker niet. Maouhoub heeft werkverpli­chtingen, terwijl Marouane en Bachot wedstrijdr­itme opdoen bij de U21.

Tubantia Borgerhout: alleen Gijbels ontbreekt.

4de provincial­e C

Aartselaar B: alleen Jens Callens ontbreekt met een blessure.

Oxford Hemiksem: Stroobants en Van Roy ontbreken.

Kontich B: Devolder keert terug uit schorsing en ook Geens is weer inzetbaar, zodat iedereen beschikbaa­r is.

Reet: Braet is op vakantie. Bertels, Y. De Bruyn, Van Laenen en Verbruggen zijn geblesseer­d.

Rumst: Lenaerts en Pluym ontbreken.

WilrijkJAS B: alleen Linnekens en Brems blijven out.

4de provincial­e E

Pulderbos: Van Duppen hervat bij de reserven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium