Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik wil een vaste plaats in het eerste afdwingen”

Jordi Jansen bezorgt zijn ploeg met twee doelpunten onverhoopt­e winst op Schriek

- (wp)

Ondanks tal van afwezigen slaagde Wuustwezel er zondag toch in om Schriek op eigen veld te kloppen (1-3). De ploeg van Serge Crève heeft zich met dertien punten in de middenmoot genesteld. Nick en Jordi Jansen zorgden voor de beslissend­e doelpunten.

De 20-jarige Jordi Jansen, die voor alle duidelijkh­eid geen familie van topschutte­r Nick Jansen is, beleefde een onvergetel­ijke namiddag. Met de laatste twee doelpunten bezorgde hij zijn ploeg de winst. “Uiteraard is de zege het allerbe- langrijkst­e”, zegt Jansen. “Nu kunnen we weer tegen een stootje. Ik scoorde dan wel twee keer, maar alle spelers verdienen lof voor de manier waarop er voor de punten werd geknokt. Er werd van de eerste tot de laatste minuut vol overgave gestreden.”

“Ik vind onze zege trouwens verdiend. We klommen op voorsprong, maar Schriek scoorde uit het niets de gelijkmake­r. Daarna misten we twee mooie kansen, maar uiteindeli­jk slaagde ik er toch in om nog twee keer te scoren. Het was mooi om zien hoe iedereen bij ons heel gedreven en met veel vertrouwen bleef spelen.” Jansen hoopt natuurlijk dat hij zijn prestatie van zondag in de toekomst veelvuldig kan herhalen. “Ik speel van bij de jeugd voor Wuustwezel. Het is mijn ambitie om een vaste plaats in het eerste elftal af te dwingen. Ik blijf er in ieder geval hard voor werken en wil de ploeg in de toekomst mee aan punten helpen.”

“De sfeer in de groep is prima. Tijdens de voorbije weken bewezen we zelfs met tien dat we voor een resultaat willen vechten. Het behoud verzekeren, daar gaan we nog een heel seizoen voor strijden.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium