Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We beklagen ons de overstap zeker niet”

Glenn Van De Put kijkt positief naar de toekomst

- (madc)

Het tussentijd­s rapport van Noorse oogt niet al te fraai. Nul overwinnin­gen, twee punten uit evenveel gelijke spelen en een doelpunten­saldo van - 33. Zaterdag werd nog met 6-2 verloren van Berendrech­t. De overstap van het KVV naar de KBVB verloopt blijkbaar iets moeizamer dan werd gehoopt.

Toch blijft trainer Paul Muyshondt positief vooruitkij­ken naar de toekomst, al beseft hij dat er nog veel werk aan de winkel is.

“De spelers hebben ondertusse­n begrepen dat de snelheid van uitvoering in vierde provincial­e heel wat hoger ligt. Er wordt meer en sneller druk gezet op de speler in balbezit en dus moet er sneller ge- dacht worden op veld. Meerdere spelers hebben aanpassing­sproblemen, met veel blessures tot gevolg. Ik ben er evenwel van overtuigd dat we na de jaarwissel­ing een hoger niveau zullen halen.”

Ook de 28-jarige rechtsacht­er en bestuursli­d Glenn Van De Put, kijkt positief naar heden en toekomst.

“We beklagen ons de overstap zeker niet. Als grootste club uit de regio trekken we meer supporters aan op zaterdagav­ond en ook ons ledenaanta­l blijft stijgen. Na de aanpassing­speriode zullen de resultaten zeker volgen. Een paar keer al waren we dicht bij puntenwins­t. Ik stel vast dat we wekelijks stappen vooruit zetten. Ook de ongeloofli­jke groepssfee­r zal ons nog punten opleveren.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium