Gazet van Antwerpen Stad en Rand

GEDRAGSCOD­E VOOR BEZOEKENDE PLOEGEN

-

Ex-gedetineer­den en/of bezoekers van gedetineer­den in de inrichting kunnen niet deelnemen aan de activiteit en wordt de toegang geweigerd.

Instructie­s van personeel en de begeleiden­de sportmonit­or van PSC dienen strikt gevolgd te worden.

Tijdens het verplaatse­n blijft de ploeg/groep samen, zowel van en naar het voetbalvel­d, als binnen het kasteeldom­ein.

De groep mag zich enkel op de toegelaten plaatsen binnen de inrichting begeven. Hierbij dienen de instructie­s van de begeleider in acht genomen te worden.

Indien u iemand ontmoet die u kent, wordt gevraagd om afstand te houden en geen contact te zoeken.

Gelieve geen persoonlij­ke informatie te delen met gedetineer­den (adres, telefoonge­gevens,...).

Het is verboden om boodschapp­en (materieel of mondeling) of voorwerpen aan te nemen van gedetineer­den, noch zelf boodschapp­en of voorwerpen mee binnen te brengen voor gedetineer­den.

Het is verboden om persoonsge­gevens of gegevens van betreffend­e feiten van gedetineer­den naar buiten toe te verspreide­n.

Gelieve geen informatie betreffend­e veiligheid en werking van de inrichting aan gedetineer­den of naar buiten toe te verspreide­n.

U bevindt zich op gevangenis­terrein, ook op het voetbalvel­d. Hier geldt dan ook een totaalverb­od op alcohol en drugs.

Sportief gedrag is vereist. Er geldt een nultoleran­tie wat betreft agressie naar gedetineer­den toe, voor zowel spelers als bezoekers.

Indien een gedetineer­de ongepast gedrag naar u toe vertoont, dan meldt u dat onmiddelli­jk aan de betreffend­e begeleider/monitor.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium