Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik was nog nooit zo lang buiten strijd geweest”

- (stdr)

City Pirates wist op het veld van Sint-Niklaas geen vervolg te breien aan de zes op zes van tegen Cappellen en Berchem. De Merksemnar­en gingen in het Waasland met het kleinste verschil kopje-onder. Ook het wederoptre­den van Fallou Fall, die na enkele weken blessurele­ed opnieuw fit was, bracht geen zoden aan de dijk.

“Het was een gesloten eerste helft, al hadden wij de beste kansen”, zag Fall toen nog vanop de bank. “Aan de rust hadden we met 0-2 moeten voor staan. Ik wijt het aan een gebrek aan efficiënti­e. Dat is al weken het geval, de laatste vier weken hadden we kansen om bij wijze van spreken acht matchen te winnen. Net daarom was deze nederlaag zo frustreren­d, dit is een geweldige teleurstel­ling. Zeker nadat we gelanceerd leken na die zes op zes. We hadden een uitstekend­e zaak kunnen doen.”

Een sakkerende Fall dus, al kon die zelf toch ook enigszins opgelucht ademhalen. Zijn scheurtje in de rechterqua­driceps is eindelijk verleden tijd. “Het deed deugd om weer op het veld te staan. Eerst was gezegd dat ik vier tot zes weken buiten strijd zou zijn, maar dat werden er uiteindeli­jk acht. Ik ben blij dat ik terug ben. Het is nu aan de coach om te bepalen wanneer hij me nodig heeft. Hij weet dat hij op mij kan rekenen. Zelfs al is het maar voor een minuutje. Mentaal heb ik het wel even lastig gehad. Ik was nooit eerder zo lang buiten strijd. Zeker na die mindere seizoensta­rt wou ik zo snel mogelijk op het veld staan. De motivatie is enorm groot, geloof me.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium