Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Mars vergroot je scherpzinn­igheid, zodat je misschien gebruik kan maken van een bijzondere kans. Let goed op, want als je aan de winnende hand wilt blijven, mag je deze kans niet missen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Sfeer en kans van slagen gaan samen om je zaken tot een succes te maken. Als er sprake was van problemen, dan kan je die nu beëindigen. Single: een oude liefde duikt weer op en kan je beet nemen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Er wordt al gesproken over promoties tegen het einde van het jaar en als iemand z’n mond voorbij praat kun je de indruk krijgen dat jij op het lijstje voorkomt. Blijf doorwerken! Er is nog niks gewonnen!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Mogelijk wat gekissebis met een collega vandaag, een meerdere nog wel! Misschien mag de bom ook wel eens barsten als dit al langer speelt. Liefde: Vanavond speelt romantiek een rol.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je laat niet los en gooit je in de strijd. Maar het lijkt wel of je op tien fronten tegelijk vecht! Probeer je energie liever in goede banen te leiden. Liefde: wees wat attenter voor je naasten.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Wees niet te bescheiden, en laat zien dat je over een groot uithouding­svermogen beschikt. Liefde: Stop eens met denken dat iedereen tegen je is en besef dat er veel om je wordt gegeven.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Vandaag kun je verstrikt raken tussen de wens om stappen vooruit te maken en de noodzaak om voorzichti­g te zijn. Twijfel niet te lang! Liefde: Vanavond brengt iemand mooie herinnerin­gen naar boven.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Test vandaag eens of je organisati­e nog wel deugt, of je je prioriteit­en goed op een rijtje hebt en of je je energie weet te sturen. In onzekere tijden is het goed om te weten waar je staat.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Geef vandaag het beste van wat je in huis hebt. Het zal misschien niet onmiddelli­jk tot resultaat leiden, maar besef dat je niet meteen kunt oogsten wat je vandaag gezaaid hebt.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De dalende Maan is ongunstig voor ambitieuze projecten. Richt je daarom op het verzamelen van info en geef je ogen eens goed de kost. Liefde: Venus laat je sensualite­it ontwaken.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een negatieve dag, je doet er goed aan om je tot routineklu­ssen te beperken. Maak je verder niet te druk over kleine teleurstel­lingen. Liefde: Maak je geen zorgen over kleine meningsver­schillen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Neptunus waakt over je en onder invloed van deze planeet doe je vandaag graag een stapje meer dan normaal. Mits je gestructur­eerd werkt, is de oogst groot. Liefde: geen wolkje aan de lucht.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium