Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4 De Maan in een dalende cyclus speelt je parten. Om te voorkomen dat deze dag op een teleurstel­ling uitloopt, doe je er goed aan niet voor de muziek uit te lopen. Blijf kalm en wacht je kans af. STIER 21-4 T/M 20-5 Vertraging­en, stress, onaardige kritiek: een woelig begin van de dag. Maar als je niet overal een punt van maakt, waait het vanzelf weer over. Single, vandaag kan je in een amoureuze val trappen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je geeft anderen te gemakkelij­k de mogelijkhe­id zich met jouw zaken te bemoeien. Blijf kalm, anders loop je kans dat een mengsel van verbitteri­ng, drukte, gedoe en vijandighe­id tot ontploffin­g komt.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Kijk uit, alles lijkt er vandaag anders uit te zien dan het in werkelijkh­eid is. Probeer alles in het juiste perspectie­f te zien. Maar neem geen halve maatregele­n als je eenmaal zover bent.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Dit wordt een dag vol spanningen, je moet op alle fronten aantreden en je ambities bijstellen. Reken op je ervaring. Liefde: dring je ideeën niet te veel op aan de mensen in je directe omgeving.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een dag om je uitsluiten­d aan je gewone taken te wijden. Als je je met de lopende zaken bezighoudt, zul je daar meer bevredigin­g in vinden dan wanneer je nieuwe dingen aanpakt.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je plannen en ideeën lijken steeds verder naar de achtergron­d te verdwijnen omdat de dalende Maan jouw teken doorkruist en rookgordij­nen produceert. Probeer duidelijk te krijgen wat waar is en wat niet.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een negatieve dag in een periode van dalende Maan. Juich dus niet te vroeg als je denkt dat het de goede kant op gaat, want het kan verkeren. Liefde: je geduld kan danig op de proef worden gesteld.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Niets kan jou stoppen en anderen hebben grote moeite om in je spoor te blijven. Maak er gebruik van en stap uit de tredmolen. Probeer eens iets bijzonders, maar denk wel aan je eigen grenzen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

In deze onzekere tijden doe je er goed aan vast te houden aan wat je hebt in plaats van mogelijk ander gewin na te jagen. Denk niet te veel aan veranderin­gen maar maak pas op de plaats.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De grote planeten oefenen een gunstige invloed op je uit. Grijp de kans om je ideeën te verwezenli­jken. Liefde: er zijn zoveel onvoorzien­e kansen dat het wel een fijne avond moet worden.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Blijf gemotiveer­d en geconcentr­eerd. Invloeden van de Maan kunnen op alle fronten roet in het eten gooien. Liefde: blijf relaxed. Als dat niet lukt is er tot midden in de nacht kans op bonje.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium