Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Siska Schoeters is de nieuwe ‘Madam’ van Radio 2

Heel Studio Brussel wuift haar uit

- (tdl)

Britt Van Marsenille (38) gaat in januari weg bij het Radio 2-programma

In de plaats komt Siska Schoeters (36), die Studio Brussel definitief verlaat. Haar collega’s bij StuBru gingen haar thuis persoonlij­k uitwuiven.

Anja Daems en Cathérine Vandoorne van

op Radio 2 nemen begin januari afscheid van Britt Van Marsenille. Die zou één jaar ‘Madam’ worden, maar het werden er vier. Echt weg gaat Van Marse-

De Madammen nille niet: ze maakt deze zomer een nieuw wekelijks programma op Radio 2 en verkent nieuwe horizonten voor de zender. Met Thomas Vanderveke­n en Jan Van Looveren werkt ze ook aan een nieuw programma dat in 2019 op Eén te zien is. Ze zal ook nauw verbonden zijn aan het Radio 2-programma en zal presentato­r Sven Pichal vervangen als hij met vakantie is.

Studio Brussel

Wereld

Factchecke­rs,

De Inspecteur

De nieuwe ‘Madam’ wordt Siska Schoeters, die te zien is als sidekick in

op Canvas en in de rubriek ‘Koekskes en Boekskes’ in op Eén. Met haar overstap sluit Schoeters ook vijftien jaar bij Studio Brussel af: “Ik ben hier begonnen op mijn 21 en kan me geen leukere plaats inbeelden om op te groeien. Merci aan de luisteraar­s én de collega’s. Ik kom thuis uit een redelijk grote familie. Nu wil ik wel eens weten hoe die grootste familie eruitziet: spannend én exotisch!” Het programma ging in 2007 van start met Ilse Van Hoecke, Anja Daems en Cathérine Vandoorne. Van Hoecke maakte in 2013 plaats voor Leki, die een jaar later werd vervangen door Britt Van Marsenille. Anja Daems en Cathérine Vandoorne: “We zullen onze babbels met Britt tussen de platen heel erg missen, maar die zetten we verder op café! We kijken heel erg uit naar de spitante speelsheid van Siska.”

De Madammen

De Ideale

Iedereen Beroemd

 ?? FOTO © VRT ?? Iedereen bij Studio Brussel kwam Siska uitwuiven.
FOTO © VRT Iedereen bij Studio Brussel kwam Siska uitwuiven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium