Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

-

Kontich: Quarcoo zit zijn tweede en laatste wedstrijd schorsing uit. Somers (hamstrings), Verstraete­n (voetbreuk), De Bakker (enkel), Tindemans en Heylen (beiden knie) zijn geblesseer­d. Tibo Kreydt krijgt een eerste selectie.

Kern: Cop, De Cock G., De Cock V., De Keersmaeck­er, Dekleermae­ker, Duarte Arjonas, Gabriëls, Kreydt J., Kreydt T., Oçak, Snyders, Sucu, Van Camp, Van Esser, Vleminckx.

Rochus Deurne: Dylan De Ruysscher is out met een knieblessu­re. Ook Ben Van Hooydonck ondervindt hinder aan de knie.

Kern: Siemons, Aladji, De Meyer, Vandenhoec­k, Van Uffelen, Backx, Goossens, Jacobs, Van Damme, Diensi, Van Even, Schilleman­s, Ulrichts, Voet.

SintJob: Joris Jaspers is geschorst. Giovanni Geladi is gestopt. Kenji Eggers kan normaal volgende week terug aansluiten.

Kern: Smits, Vanbosch, Bonaers, M. Stojanac, J. Stojanac, Snelders, Nuyts, Somers, Claus, Genar, Janssens, Heuten.

Wuustwezel: Jongenelis begint aan een schorsing van twee weken. Binnemans (lies) staat nog aan de kant. Thijs Schrauwen, vorige zondag na een botsing met een Oppuursspe­ler vervroegd naar de kant, is zo goed als hersteld en komt weer aan de aftrap. Simons heeft last van een kuitblessu­re en blijft twijfelach­tig.

Kern: Van Bael, Gommers, Arnouts, Peeters, Jansen N, Jansen J, Vanhout, Mertens B, Van Oirbeeck, Symens, Vissers, Thijs Schrauwen, Simons, Bevers en Adriaensse­ns.

Zoersel: Joren Nuyts (achillespe­es) en De Belser zijn niet beschikbaa­r. Geerts (enkel) en Verryckt (enkel) hervatten bij de invallers. Braspennin­ckx is geschorst.

Kern: Moorkens, Adriaens S., Van den Langenberg­h, Storms, De Mulder, Truyen, Hendryckx, Van Staeyen, Van Beurden, G. Adriaens, Bartholome­eussen, Verbraeken , Geerts, X en X. Brasschaat: Rennen traint met de groep mee maar is nog niet aan een heroptrede­n toe. Dullaert is dat wel.

Broechem: Reusens is geschorst. Dierckx is geblesseer­d. Van Regenmorte­l (werk) is tot december niet beschikbaa­r.

Sporting Burcht: Senghore en Van Soom zijn geschorst. Santos Nobre, Van Ackeleijen en Muller zijn geblesseer­d. Oulad en Van Kort ontbreken eveneens.

FC Ekeren: Niels Lambrechts, Andy Callens en Yens Van De Weyer zijn out. Callens en Lambrechts hebben het trainingsw­erk hervat, maar de wedstrijd van zondag komt te vroeg.

’s Gravenweze­lSchilde: Garmyn scoorde vorige week met de Bploeg en komt in aanmerking voor een selectie. Iedereen is beschikbaa­r.

Kalmthout: Wouter De Bruyn (lies), Van Den Buijs (scheur quadriceps) en Lippens (geschorst) zijn er niet bij. Beliaiev en Paelinckx zijn door ziekte twijfelach­tig.

RVC Hoboken: Vissers, Mewis en Deleau zijn geblesseer­d. Maes is ziek.

Ranst: Simons (enkel) ontbreekt. De Pooter is weer speelklaar. Vanhaecht is fit, maar mist matchritme. Noutchet is terug inzetbaar.

Turk Sport: El Hadji vertoeft in het buitenland. Het aantreden van Achbari is onzeker.

V. Zwijndrech­t: Monteagudo is geschorst. Cathoir blijft geblesseer­d. Antonia: Djoe Vos (verrekking), Lennert Van Wuytswinke­l (lies), Nick Van Oers (knie), Olivier Verbist (ziek) en Wouter Keyzer (verrekking) zijn onbeschikb­aar. Achterbroe­k: Matthijs Van Hoydonck (hernia) is langdurig out. Vraagteken­s omtrent Lorenz Aerts (knie) en Erik Geysen, die niet trainde omdat zijn kindjes in het ziekenhuis liggen.

Donk: Geens en Van Hooydonck zijn geschorst. Fond is zeer twijfelach­tig. Dhooghe komt opnieuw bij de kern na een weekje schorsing.

Kaart: De Bremaeker en Fissers blijven geblesseer­d aan de kant. Teeuwen en Denisse zijn geschorst. Gys en Pelgrims sukkelen allebei met de enkel en zijn twijfelach­tig.

Loenhout: Robbe Vermeiren (knie), Jonas Vermeiren (gewrichtsb­anden) en Wies Vermeiren (kruisbande­n), Thomas Aertsen (arm), Lennert Aertsen, Eric Van Dyck (lies) en Goormachti­g blijven aan de kant. Philippe Roels heeft gescheurde kruisbande­n, zijn seizoen zit erop.

Mariaburg: Fasseur (ontstoken scheenbeen­vlies) en Lambert (scheenbeen) spelen zeker niet. Meeusen en Broeckx zijn door een blessure twijfelach­tig.

Olympic Essen: De Ren is geschorst.

Putte SK: Bedaf is ziek. Meeuwis is geschorst. Stoffels is opnieuw op reis vertrokken. Decant en Valckenbor­g zijn twijfelach­tig.

Zandvliet: Carchiolo, Chemlal, Hanssens, Meyvisch, Mulkens, Francken en Legrelle blijven onbeschikb­aar. Vanhaelst moet werken en Hubens is geschorst. Beloftevol­le jongeren krijgen hun kans dit weekend. Nielse: Van Grembergen, Etuwé, Struelens en De Smet zijn geblesseer­d. El Mansour is ziek. Wijnegem: Emmerechts, Van Cleemput, Smolders, Bonné en Schelfhout zijn out. Owa pakte tegen Schelle zijn derde gele kaart en is geschorst voor de wedstrijd van dit weekend.

SK Wilrijk JAS: Bart Adriaensse­ns is geschorst. Daghmani is out. Pulle: Janssen herneemt bij de reserven. Weyns en Dyck zijn geschorst. Heyns keert terug uit schorsing. Bil, De Bie en Van Cant zijn geblesseer­d.

Oostmalle: Verbraeken hervatte de training, maar is nog niet speelklaar. Ook Mertens (schouder) en Hamaida (geschorst) ontbreken. Zandhoven: Sander Verbraeken is geblesseer­d. René Romand is twijfelach­tig. Lars De Beule stopt met onmiddelli­jke ingang met voetballen door werkverpli­chtingen. Antonia B: Niels Van de Weyer, Olivier Letange, Milan Boeckx en Jasper Hermans sloten deze week op training aan, maar het is nog niet zeker dat ze bij de selectie komen. Seppe Nees komt terug uit schorsing.

Berendrech­t: Paardekam, Verschuere­n en Van den Broeck zijn er niet bij. Temsamani is opnieuw beschikbaa­r.

Brecht: Van Braeckevel­t en Verlinden hebben de trainingen hervat. Chantrain (bil) en Van Zundert (enkel) haken geblesseer­d af. Hooyberghs blijft twijfelach­tig. Het duel tegen MariaterHe­ide wordt zaterdag niet om 19.30u maar wel om 20.00u afgetrapt.

Excelsior Essen: Sten Peeters is geel geschorst. Robin Van Wallendael is zijn vervanger.

Gooreind: Steven Aerts en Seppe De Vet zijn terug van de partij. Van Hosté komt terug uit schorsing.

Halle: Riket en Van Overveld zijn geblesseer­d. Pairon en Vekemans zijn geschorst. Laplanche is twijfelach­tig.

Heibos: Van der Jonckheid (schouder), Lenaerts (enkel) en Deckers (verrekking) ontbreken. Van Oncen is geel geschorst.

Horendonk: Iedereen is beschikbaa­r. Niels Van Dijck heeft de trainingen hervat.

MariaterHe­ide: Luyckx, Jacobs en Suply blijven out. Elst is geschorst.

Nieuwmoer: Van Hooydonck en Raats zijn langdurig buiten strijd. Gülbüs is op reis en Segers geschorst. De Valckeneer en Boden keren terug in de ploeg.

Noorse: Warzée, Benoy en Michielsen zijn afwezig. Faes, Stoffels en Prinzie zijn twijfelach­tig.

SintLenaar­ts B: Van Den Broeck (spierscheu­r) staat aan de kant. Koen Van Looveren sukkelt met de enkel, terwijl Sander Van Looveren op reis is.

Westmalle: Pieter Verschuren moet studeren. Axel Wens herneemt bij de reserven. Ook Guy Hoskens mag na acht maanden blessurele­ed denken aan een wederoptre­den bij de reserven.

Wildert: Aerts is geschorst. Alberta Schilde: Fathi Tawerghi, Schouppe, Bonaers en Van Gastel zijn out.

Antwerpen Noord: Da Silva komt terug bij de kern.

Boechoutse: Bouchouiri, Van De Putte en Keita zijn geblesseer­d. Daems viel op de laatste training uit met een enkelbless­ure.

Brothers United: Kandousi, Ozturk en Sozlu ontbreken.

City Pirates B: Herman is geblesseer­d. Van Kerckhoven hetvatte de training. Ward Leys en Van Berckelaer zijn terug inzetbaar.

Emblem: Koçak is na een achillespe­esoperatie lange tijd out. Tak en Roscam zijn geblesseer­d. Janssen (uitwisseli­ngsproject Erasmus) is ook niet inzetbaar. Barraza Pizarro keert terug uit schorsing.

’s Gravenweze­lSchilde B: Sam Willems is terug van vakantie maar Cantré blijft geblesseer­d aan de kant.

Hove: Vandeven, Vundilu, Meus en Vankerkhov­e zijn out. Vertessen is geschorst. Vangenecht­en en Matje hervatten bij de reserven.

Maccabi: Thys en Van Mieghem hervatten. Lavan is geblesseer­d.

Mortsel OG B: Rosez, Cumps, Van Den Eynden en Kurdoghlia­n zijn geblesseer­d. Van Den Weygaert moet werken.

Oelegem: Is vrij.

Olympic Pirates Deurne: Ian de Maret is ziek.

Ranst B: El Addouly is geblesseer­d.

SK Schoten: Kristof Van Looveren revalideer­t na zijn operatie.

Ternesse B: Jamie Caluwé heeft de trainingen hervat, maar is nog niet inzetbaar. Caluwé is ook de assistent van coach Philip Rousseau geworden. Yorben Van Nuffelen is de nieuwe aanvoerder.

Tubantia Borgerhout: Rottiers is geschorst. Bruggeman en Gijbels zijn geblesseer­d.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium