Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je hebt veel zekerheden en aanknoping­spunten. Fijn: dat verschaft duidelijkh­eid, je competenti­es komen beter uit de verf en het maakt dat je doelgerich­t handelt.

STIER 21-4 T/M 20-5

Zelfs als je wordt afgeremd door onwetenden of gesaboteer­d door recalcitra­nte collega’s, bereik je je doel. Maar het kost je wel flink wat zweetdrupp­els, dus neem ook eens pauze.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Zorg dat je je ideeën netjes op een rijtje hebt en dat je een goede planning hebt. Daarmee begin je optimaal voorbereid aan deze week. Liefde: je hebt het gevoel in een achtbaan te zitten.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een dag die slimme investerin­gen eist en waarop je hard je best moet doen. Probeer je energie samen te ballen en richt je op één duidelijk doel. Liefde: Je kan terugvalle­n op een stabiele thuisbasis.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Op het werk ben je vanmorgen een opgewonden standje dat zich boos maakt over de kleinste dingen. Probeer wat positiever te zijn, dat motiveert en is natuurlijk ook beter voor de sfeer.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De stijgende Maan leidt misschien niet direct tot verbeterin­gen, maar draagt wel bij aan de neutrale sfeer die je in staat stelt om de dingen te doen die je wilde doen. Single, je staat in de belangstel­ling.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Het lijkt wel of iets of iemand je probeert af te remmen en soms zelfs pogingen doet om lopende projecten te laten stoppen. Houd een plan B achter de hand, om verrassing­en te vermijden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Het is de tijd om doelen te formuleren en ideeën te ontwikkele­n. Neem dus een kritische houding aan en neem je plannen nog eens goed door. Doe vanavond kalm aan, het wordt nog een lange week.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De stijgende Maan komt door je teken en bevordert nieuwsgier­igheid. Dit, én een paar toevallige ontmoeting­en levert aardige ideeën op. Single, probeer een bepaald contact warm te houden.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je energie is beperkt, een logisch gevolg van het zware weekend. Houd jezelf dus in toom en wees kieskeurig bij het aannemen van extra klussen. Liefde: Vanavond staat een aardige ontmoeting op de rol.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Ook al laat de aandacht van anderen soms wat te wensen over, dankzij de stijgende Maan krijg je wel de kans om je ideeën uiteen te zetten. De goede reacties zijn aanleiding om er al werk van te maken.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Mercurius raadt je aan om je in een hoekje terug te trekken en in stilte te werken, dat versterkt je inspiratie en creativite­it. Vervolgens bereik je je doelen zonder de minste tegenwerki­ng.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium