Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Pech voor boer Jitse: al zijn vrouwen willen “vrienden blijven”

Slotafleve­ring maakt stand van zaken op Vrouw – De Wereld Rond Boer zkt

- (tdl)

De prijs voor dé pechvogel van

mogen ze nu al uitreiken aan zorgboer Jitse uit Noorwegen. Hij blijft met lege handen achter nu zijn meisje van de laatste kans afhaakt.

Jitse, De zorgboer uit Noorwegen, werd niet gespaard in Hij koos voor Siska, Marlies en Christy om hem te vergezelle­n naar zijn thuisland, maar nog voor vertrek haakte Siska af. Verliefd geworden op een andere man, zei Siska. Maar geen nood: Jitse vond in Emily een bereidwill­ige kandidate om Siska te vervangen. Maar in Noorwegen kreeg Jitse opnieuw slecht nieuws: Christy besloot uit de race te stappen, nog voor het eerste keuzemomen­t. Omdat het haar allemaal wat te snel ging en ze “geen gevoelens had voor Jitse”. Toen bleef alleen Emily over, want Jitse kwam tot dezelfde conclusie als Marlies: meer dan vriendscha­p zou het nooit worden. In de aflevering van gisteren kreeg Jitse voor de laatste keer het deksel op de neus: op citytrip in de Noorse stad Bergen had hij Emily duidelijk gemaakt dat hij haar wel zag zitten, maar Emily ging niet mee in

Boer zkt Vrouw. dat verhaal. Op die manier blijft Jitse met lege handen achter, al belooft VTM in de slotafleve­ring van vanavond “verrassend nieuws, een paar dagen na de terugkeer van Emily naar België”.

De aflevering van vanavond maakt een stand van zaken op zoals die ongeveer drie weken geleden was, leggen de vijf boeren alle kaarten op tafel, bij een stevig pak frieten en een frikandel.

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond,

VTM, 20.35u

 ?? FOTO VTM ?? Boer Jitse samen met Emily.
FOTO VTM Boer Jitse samen met Emily.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium