Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Vonden geen oplossing om muur te slopen”

Pijnlijk verlies voor Cappellen in zespuntenw­edstrijd tegen Vosselaar

-

De Cappelse thuisreput­atie heeft tegen Vosselaar andermaal een enorme deuk gekregen. Na de zege tegen Hoogstrate­n rees er hoop op beterschap, maar een goed georganise­erd en counterend Vosselaar ging niet mee in het verhaal.

De beginfase liet nochtans het beste verhopen voor de Cappellena­ars. Door vlotte combinatie­s werd een drietal uitstekend­e kansen bij elkaar gespeeld, maar bij de afwerking wou het niet lukken. De bezoekende doelman stopte pogingen van Mathyssen en Kil en Bart Cornelisse­n werd afgeblokt bij het besluiten nadat De Vriese de bal te onbaatzuch­tig opzij legde. Met een schot van Faria da Silva dat maar net de goede richting miste, leek Cappellen na de rust op zijn elan door te gaan. De bezoekers kwamen evenwel meer en meer in de wedstrijd en Van de Vreede zorgde voor een koude douche. “Een doelpunt heeft natuurlijk altijd een oorzaak, maar dat mocht niet gebeuren”, sakkert Wesley Geuens. “In onze drang naar voor werd de dekking verwaarloo­sd, zodat Van de Vreede ongehinder­d tot in

Doelman Stefan Roef (City Pirates) pechvogel van de dag

het strafschop­gebied kon oprukken. Het was de eerste kans die de bezoekers kregen, maar het was wel meteen raak. Tot het moment dat het eerste doelpunt viel, waren we nooit in de problemen gekomen. Na de achterstan­d hebben we geprobeerd het tij te keren, maar we vonden geen openingen in de stevige muur die de bezoekers hadden opgetrokke­n.

Trainer Bart De Roover (Cappellen)

MAANDAG 19 NOVEMBER 2018 Het was aan ons om oplossinge­n te bedenken en die vonden we helaas niet. Jammer dat we weer het onderspit delven tegen een ploeg die binnen onze mogelijkhe­den ligt. Met verplaatsi­ngen naar Temse en Bocholt wacht ons een lastig programma. De thuiswedst­rijd tegen Heur-Tongeren wint nu al aan belang.”

 ?? FOTO KOEN FASSEUR ?? Wesley Geuens van Cappellen met bezoeker Koks.
FOTO KOEN FASSEUR Wesley Geuens van Cappellen met bezoeker Koks.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium