Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hondjes verdienen net zoals kinderen een spetterend­e verjaardag”

Lana organiseer­t feestjes voor viervoeter­s, ook Olga van ‘The Sky is the Limit’ doet vrolijk mee

- JAN VORSSELMAN­S

Niet alleen mensen, ook honden zijn om de twaalf maanden jarig. Die heuglijke dag mogen ze uitgebreid vieren, vindt Lana Provoost. Daarom lanceerde ze een concept waarbij de jarige hondjes en hun genodigden feestelijk in de watten worden gelegd.

Het was behoorlijk druk in hondenhote­l Hondendroo­m in SintAntoni­us-Zoersel. Heel wat genodigden maakten er kennis met een geheel nieuw concept rond het organisere­n van verjaardag­sfeestjes voor honden. Ook Olga Zelenko en Harry Schurmans, bekend van het tv-programma

waren van de partij. Lana Provoost (32), schoonheid­sspecialis­te van opleiding, is geen onbekende in het modewereld­je. Ze doet modellenwe­rk, heeft een eigen kledinglij­n voor dames en organiseer­t evenemente­n onder de naam Secret by Lana.

Limit,

Speciale taart

The Sky Is The

Met Secret by Bentley, genoemd naar haar Franse buldog, trekt Lana de lijn door naar viervoeter­s. “Verjaardag­sfeestjes voor kinderen kennen we allemaal. Er zijn echter ook gezinnen zonder kinderen, maar mét hondjes. Voor hen vervullen die viervoeter­s de rol van kinderen. Waarom zouden deze mensen dan geen geboorteen verjaardag­sfeestjes voor honden mogen organisere­n? Om hen – en uiteraard de vele andere hondenlief­hebbers – daarin te helpen, startte ik met een specifiek kanten-klaar concept waaraan de honden en hun baasjes veel plezier

Lana Provoost

Hondenhote­l Hondendroo­m

“Ik breng altijd een klein ballendbad mee, waarin de honden zich helemaal kunnen uitleven.”

zullen beleven. De klanten kunnen opteren voor de duurdere allin formule met alles erop en eraan of kunnen kiezen voor een goedkopere versie waarbij ik gewoon een aantal feestattri­buten aflever”, legt ze uit.

Die verjaardag­sfeestjes kunnen overal plaatsvind­en, bijvoorbee­ld in een hondenhote­l als Hondendroo­m in Zoersel of bij de klanten thuis. “Ik laat iedereen daarin vrij. Zelf zorg ik ervoor dat alle ingrediënt­en aanwezig zijn. Zo breng ik een klein ballenbad mee waarin de dieren zich kunnen uitleven, maar ook een speciale taart voor hondjes, een mooie halsband, gezond voedsel, een geschenken­mand gevuld met parfum, shampoo, snoepjes en een handtasje met hondenpoep­zakjes. Ik lever alles aan huis en doe de animatie indien gewenst. Ook de baasjes vieren mee: ze krijgen aangepaste cupcakes, pralines, muffins…”

Olga van die met haar mopshond Sushi als model deelnam aan een modeshow waarbij T-shirts en truitjes met quotes met betrekking tot hondjes werden getoond, reageert enthousias­t. “Ik vind het een heel leuk initiatief van Lana en ben er al meteen volledig voor gewonnen.”

The Sky Is The Limit,

www.secretbeau­tybylana.be

 ?? FOTO'S JVS ?? Initiatief­neemster Lana Provoost met Bentley. Ze organiseer­t nu feestjes voor honden, in een hondenhote­l of bij de klanten thuis.
FOTO'S JVS Initiatief­neemster Lana Provoost met Bentley. Ze organiseer­t nu feestjes voor honden, in een hondenhote­l of bij de klanten thuis.
 ??  ?? Olga van ‘The Sky is the Limit’ (rechts) met haar hondje Sushi.
Olga van ‘The Sky is the Limit’ (rechts) met haar hondje Sushi.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium