Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Andreas Smits hoopt in Witgoor op goede elan verder te gaan “Het verschil met enkele weken geleden is gigantisch”

- (lver)

Na twee zeges op rij staat Sint-Job zondag voor de moeilijke verplaatsi­ng naar Witgoor. Toch kijkt doelman Andreas Smits na de goede resultaten vol vertrouwen uit naar de wedstrijd. Vooral het feit dat hij vorig weekend tegen Zoersel zijn netten schoon kon houden, deed hem deugd.

“Ik kan niet ontkennen dat die nul me een supergevoe­l gaf”, blikt doelman Smits nog even terug. “De drie punten waren het allerbelan­grijkste, maar die clean sheet gaf de zege toch nog extra glans. Hier heb ik als doelman enorm naar uitgekeken, ook al is dit het werk van en de beloning voor de hele ploeg.”

Met zes op zes staat Sint-Job nu zelfs aan de leiding in de tweede periode. “Het verschil tussen de eerste periode en het begin van de tweede is gigantisch. Qua resultaten was de eerste periode dramatisch, maar ons spel was toen ook al niet slecht. We hoorden niet laatste te staan. Het ontbrak ons vaak aan geluk.” Dat geluk is er nu wel, maar om in Witgoor opnieuw aan het langste eind te trekken, moet iedereen bij Sint-Job zondag op de afspraak zijn. “Witgoor is een van de betere ploegen en is met twaalf op vijftien ook aardig bezig. We hebben echter bewezen dat we de evenknie zijn van de toppers uit onze reeks. Door de twee zeges hebben we bovendien ook meer vertrouwen gekregen. We moeten nog achttien keer onze kop ervoor leggen en dan zien we wel waar het schip strandt.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium