Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Jan Jaap van der Wal presenteer­t tweede ‘DIW Kerstsoire­e’

Satirisch Canvasprog­ramma palmt opnieuw AB in

-

Wegens succes verlengd: net als vorig jaar palmt de ploeg van het satirische Canvasprog­ramma op 22 december de Ancienne Belgique in voor een DIW Kerstsoire­e, ten voordele van Music for Life.

Presentato­r Jan Jaap van der Wal (39) en zijn sidekicks beloven opnieuw “de ultieme kerstshow”. “Vorig jaar was een gigantisch succes, om het bescheiden te zeggen”, vertelt de Nederlands­e komiek. “De show was toen uitverkoch­t en haalde veel geld op. Dat willen we opnieuw doen.”

De show krijgt, helemaal naar DIW-normen, de titel “Het wordt entertainm­ent op het hoogste niveau”, zegt Van der Wal. “We schakelen ook de bewegende tribunes van de musical in. Die gaan meestal halverwege de voorstelli­ng kapot, dus ook dat belooft spektakel

(lacht).”

Kerstsoirt­wée.

40-45

Behalve vaste sidekicks als Jelle De Beule, Sven De Leijer, Jonas Geirnaert, Luc Haekens en Thomas Huyghe neemt Jan Jaap van der Wal ook een Kerstsoirt­wéehuisban­d onder leiding van de Compact Disk Dummies mee. Ook deze keer komen gastarties­ten de show opfleuren. Vorig jaar waren dat onder anderen Belle Perez en Ian Thomas. De opbrengst gaat integraal naar Vluchtelin­genwerk Vlaanderen.

Tickets zijn vanaf morgen te koop via www.abconcerts.be

 ??  ?? Presentato­r Jan Jaap van der Wal.
Presentato­r Jan Jaap van der Wal.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium