Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Pepijn Peeters wil graag wat plaatsen stijgen in het klassement “We moeten onze momenten goed uitkiezen”

- (wp)

Met Heikant Berlaar krijgt Wuustwezel zondag de revelatie van het begin van de competitie op bezoek. Toch hoopt middenveld­er Pepijn Peeters op puntenwins­t, want Wuustwezel, dat met vijftien punten twaalfde staat, wil de aansluitin­g met de middenmoot niet verliezen.

“In de situatie waarin we momenteel zitten, is elk punt meegenomen”, zegt Pepijn Peeters. “Dat geldt ook voor de wedstrijd tegen Heikant. We willen het behoud verzekeren en daarvoor moeten we ons puntentota­al opschroeve­n. Hoe dat moet gebeuren? We kennen in iedere wedstrijd nog altijd enkele mindere momenten. Die moeten eruit. We moeten proberen om gedurende de volle negentig minuten ons beste niveau te halen.”

Dat is geen evident gegeven want trainer Serge Crève moet al een heel seizoen sleutelen aan zijn elftal. “Dat is nu niet anders. Vissers pakte vorige week op het einde van de match op Lille een tweede gele kaart en is geschorst. Gelukkig hebben we jonge spelers achter de hand die zijn afwezighei­d kunnen opvangen. We moeten vooral van onze eigen kwaliteite­n blijven uitgaan. We mogen niet blind aanvallen, maar moeten onze momenten goed uitkiezen. Onze laatste thuiswedst­rijd verloren we van Kontich met 0-4. Nieuw thuisverli­es moet absoluut worden vermeden. Alles kan nog voor ons, al zo een paar plaatsjes stijgen in het klassement heel mooi zijn.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium