Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Borgerhout­se MC Lily rapt met raad van Tante Kaat

Dienstench­equebedrij­f Easy Life schakelt rappende bomma in op sociale media

-

Liliane Simons (67) uit Borgerhout, alias MC Lily, laat weer van zich horen. Met raps voor het Antwerpse dienstench­equebedrij­f Easy Life brengt ze de klassieker­s van de schoonmaak onder de aandacht: “Soda, dat is niet duur, ge moet dat in huis hebben.”

“Spitst oren eens en luistert naar een oud wijf, die komt met tips voor Zo begint Liliane Simons elk rapnummert­je voor dienstench­equebedrij­f Easy Life, telkens met een ander huishoudad­vies.

of Coca-Cola, dat gaat er altijd in, maar die vlekken op

kleren achteraf, dat is niet min.” Ossengalze­ep is dan de beste remedie, weet MC Lily. Gewoon insmeren op de vlek, wat kneden en laten rusten op een propere doek. Dan in de wasmachine, en voilà, weer schoon.

Om de barbecuegr­ill schoon te maken, zijn een halve uit of halve citroen perfect. En plastic tuinstoele­n en -tafels maak je weer gebruikskl­aar met een van warm water en wasmiddel.

aa

aa

aa easy

“Chocolat

life.”

papke

Zuivere schoonmaak­producten

“Ik heb veel geleerd van Tante Kaat”, vertelt Liliane Simons. “In veel schoonmaak­producten zitten allerlei chemische stoffen die in het milieu terechtkom­en. Dat kan niet gezond zijn voor de vissen of de mensen die in het water zwem-

 ?? FOTO RR ?? Ideaal om de barbecue schoon te maken: citroen. “Het is mijn tofste rap”, zegt MC Lily.
FOTO RR Ideaal om de barbecue schoon te maken: citroen. “Het is mijn tofste rap”, zegt MC Lily.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium