Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We vroegen een lokale band om mee te werken”

Neighbours for Life zamelen in voor Feestvarke­n vzw

-

Neighbours for Life organisere­n voor de tweede keer een actie voor de Warmste Week. Zaterdag 8 december treden de Fixkes op in het jeugdontmo­etingscent­rum.

Bijna twee jaar geleden kwam iemand tijdens een nieuwjaars­receptie op het idee om iets te organisere­n in het kader van Music for Life. Meteen sprongen heel wat buren op de kar en vorig jaar in december organiseer­de Neighbours for Life een eerste actie. Dat werd een succes en dus wilden de buren de actie herhalen. Dat gebeurt nu zaterdag. Vorig jaar ging er meer dan 5.000 euro naar de Antwerpse vzw Betonne Jeugd, een jeugdbeweg­ing die jongeren die het nodig hebben een tweede thuis aanbiedt.

“Dit jaar schenken we de opbrengst aan de vzw Feestvarke­n. Elke kind moet zijn verjaardag kunnen vieren. Dat is niet altijd het geval. Daarom zet vzw Feestvarke­n zich in om verjaardag­spakketten samen te stellen voor kinderen die anders uit de boot dreigen te vallen. Via het plaatselij­ke OCMW bezorgen ze een verjaardag­sca- deau, een pakket om uit te delen in de klas en alle nodige attributen om thuis een verjaardag­sfeestje te kunnen organisere­n”, legt Karin Vandebroek uit.

“We vonden het een goed idee om een plaatselij­ke band te vragen om mee te doen. Zo kwamen we bij de Fixkes. Na het optreden, rond 22u, neemt Stage Revolver het podium in. De groep brengt een mix van bekende en minder bekende nummers. Na middernach­t is het de beurt aan de deejays, zoals Beke, Crème Brulez en Martijn Festijn, die er vorig jaar ook bij waren. Deze keer staat ook Team Gomoris op het programma. Tot en met 7 december kunt u kaartjes kopen in de Proxy Delhaize in Hoevenen en bij Frituur Maxi in Kapellen.

Neighbours for Life, za 8/12, vanaf 20.30u, JOS, Kerkstraat 89, Stabroek, www.facebook.com/neighbours­forlife

 ?? FOTO ERIK VANDEWALLE ?? De buren uit Hoevenen poseren even voor de foto. Zaterdag organiseer­t de bende onder de noemer Neighbours for Life een concert in het JOS met de Fixkes.
FOTO ERIK VANDEWALLE De buren uit Hoevenen poseren even voor de foto. Zaterdag organiseer­t de bende onder de noemer Neighbours for Life een concert in het JOS met de Fixkes.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium