Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Trainer Peter Schrauwen ziet ploeg falen in cruciale matchen “We slikken te veel goals”

- (lver)

Sint-Job gaf op het veld van Schriek een 0-2 voorsprong uit handen en keerde zonder punten huiswaarts (4-2). Voor de ploeg van trainer Peter Schrauwen worden de problemen zo alleen maar groter.

“We begonnen zeer goed, maar na een halfuur verloren we de greep op de wedstrijd”, zegt een zwaar ontgoochel­de Peter Schrauwen. “Een zondagssch­ot van Ignace Dams vanop dertig meter verdween in de kruising, waardoor bij ons de twijfel in de ploeg sloop.”

“Tijdens de rust hebben we geprobeerd bij te sturen, maar we kwamen er niet meer uit. Schriek speelde heel vaak de lange bal en geholpen door de wind en het feit dat ze fysiek sterker waren, kwamen we tekort in de duels.” Vijf doelpunten in twee wedstrijde­n levert Sint-Job niets op. “We moeten niet altijd naar excuses zoeken. We slikken gewoon te veel doelpunten. Dat wijst op een gebrek aan kwaliteit. Het goede gevoel na die zes op zes ebt stilaan weg. Het wordt weer hard werken om zondag een resultaat te behalen tegen Berg en Dal.” Bij winst konden de rood-witten tot op drie punten naderen van Wuustwezel en Rochus Deurne. “Dit was de kans om hen zenuwachti­g te maken en op te jagen, maar we lieten het alweer tegen een ploeg uit de onderste regionen afweten. Als we tegen deze ploegen het niveau haalden dat we tegen de topploegen op de mat legden, hadden we meer punten. Dat gegeven doet ons nog steeds geloven in een goede afloop, maar het wordt natuurlijk elke week moeilijker.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium