Gazet van Antwerpen Stad en Rand

16jarige invaller Stef Geers scoort tweemaal in zeven minuten “De trainers en ploegmaats hebben vertrouwen in mij”

- (madc)

Heibos won zondag de wedstrijd In de buik van het klassement van vierde provincial­e A tegen Nieuwmoer met duidelijke 4-1 cijfers. De thuisploeg had een scherpe invalbeurt van de 16jarige Stef Geers nodig om de drie punten binnen te halen. De student Economie-Talen blijft evenwel met beide voeten op de grond.

“Ik beleefde inderdaad een heerlijke invalbeurt”, zegt Stef Geers. “Ik mocht bij een 1-1 stand onze speler-trainer Kjell Deckers vervangen in de spits. Uiteraard is het dan super dat ik binnen de zeven minuten tweemaal scoorde en zo de ploeg aan de overwinnin­g hielp.”

“Ik begon dit seizoen bij de belof- ten en mocht al enkele keren bij het eerste elftal invallen. Vorige zaterdag vernam ik dat ik definitief word overgeheve­ld naar de A-kern. Het is fijn dat de trainers en ploegmaats vertrouwen in me hebben.” De jonge, linksvoeti­ge, spits voelt zich goed bij Heibos.

“Als jongere speelde ik bij Cappellen, maar op mijn dertiende koos ik voor Heibos. Ik heb vooral mijn snelheid als grote troef. Al besef dat ik nog veel te leren op andere vlakken. De trainers geven me veel aanwijzing­en en vertrouwen. Bij deze club hoop ik verder te kunnen groeien. De combinatie met mijn studies loopt perfect en de fantastisc­he sfeer binnen de club zet aan tot goede prestaties. Mij hoor je niet klagen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium