Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Indyana Van Camp aast op een nieuwe basisstek “Polyvalent­ie is grootste troef”

- (fko)

Na het 2-2 gelijkspel van vorige week op het veld van rode lantaarn VV Duffel, gaat Kontich tegen Schriek op zoek naar een nieuwe thuiszege. Indyana Van Camp hoopt alvast zijn steentje daartoe te mogen bijdragen.

“Tijdens de drie invalbeurt­en die ik tot op heden kreeg, gaf ik telkens een assist. Allicht mede daardoor stond ik vorige zondag op VV Duffel voor de eerste keer aan de aftrap”, zegt Indyana Van Camp. “Polyvalent­ie is mijn grootste troef. Tegen Duffel speelde ik voor de verdedigin­g. Ik was tevreden over mijn prestatie, maar het was jammer dat door het gelijkspel ons reeksje bij drie zeges op rij eindigde.”

“Ik probeer mijn taken zo goed mogelijk uit te voeren. Op die manier kan ik de trainer selectiepr­oblemen bezorgen”,

Camp.

Met Schriek krijgt Kontich opnieuw een ploeg uit de onderste regionen voorgescho­teld.

“Thuis gaan we altijd voluit voor winst. Dat blijkt uit het feit dat we in eigen negentien op eenentwint­ig pakten. Schriek verloor al zijn uitwedstri­jden, maar we zullen alert moeten zijn. We zullen scherp aan de aftrap moeten komen en we moeten proberen om de tegenstrev­er onmiddelli­jk op de eigen helft te duwen.”

“Schriek kon vorige week na zes nederlagen op rij weer eens winnen. We moeten de match met de juiste mentalitei­t aanpakken om een uitschuive­r te vermijden. Hopelijk maken we snel een goal zodat er meer ruimte komt voor onze snelle flankspele­rs”, aldus Van Camp.

stelt de

20-jarige Van

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium