Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Tweede Maya-film in première

- (bpr)

stelling zien huilen. Mensen klampen me aan, ik krijg berichten om me te bedanken.

James en ik hebben echt een topjaar achter de

was een

(denkt na)

rug. enorm

with

Gert

Wilde rit

the

Late

with the Stars

Stars

Night

succes, ik heb heel graag gepresente­erd. We zijn verwend.”

Dancing Voor James Cooke werd

een wilde rit: na drie maanden keihard trainen won hij de danswedstr­ijd. Gert Verhulst is blij dat het voorbij is, al was het maar omdat zijn maatje James weer onder de mensen kan komen: “Als ik hem belde, was hij nooit te bereiken. Pak tussen twee pasjes door toch eens je telefoon

Dancing op, dacht ik dan

Dan vroeg ik hem of hij ‘s avonds nog iets wou gaan drinken in Bar Burbure, onze favoriete cocktailba­r. Nee, zei hij dan, ik ben kapot. En als hij dan meeging, kon hij er net zo goed

(lacht). Een bij-zonder feestje, zaterdag in Kinepolis Antwerpen.

de nieuwe Maya-film, ging er in première. In aanwezighe­id van een groot deel van de stemmencas­t bovendien, met onder anderen Free Souffriau en Kürt Rogiers. Én Jani Kazaltzis en Nora Gharib, die beiden voor het eerst een stemmetje inspraken in een animatiefi­lm. Hij als Freek, een kakkerlak met smetvrees, zij als de bij Violet, de tegenstand­er van Maya tijdens de ‘Olympische Spelen van de insecten’.

Studio 100 weet opnieuw van aanpakken: werd geproducee­rd in Sydney door Flying Bark Production­s en is al te zien in onder meer Polen, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Australië. Daardoor staat de teller wereldwijd al op twee miljoen bezoekers. Woensdag komt de film in ons land in de zalen.

De Honingspel­en,

Maya 2: De Honingspel­en

 ?? FOTO VIER ?? James Cooke en Gert Verhulst: “Wij hebben een topjaar achter de rug.” James Cooke en Gert Verhulst: “Wij hebben echt een topjaar achter de rug.”
FOTO VIER James Cooke en Gert Verhulst: “Wij hebben een topjaar achter de rug.” James Cooke en Gert Verhulst: “Wij hebben echt een topjaar achter de rug.”
 ?? FOTO JORIS HERREGODS ??
FOTO JORIS HERREGODS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium