Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Shoppingce­nter laat koppels trouwfoto overdoen

Romantisch­e fotoshoot in Valentijns­week

- (jaa)

Steeds meer koppels doen hun huwelijk na vijftien, twintig of zelfs zestig jaar nog eens over. Het shoppingce­nter speelt daar nu op in. In de Valentijns­week kan je er je trouwfoto nog eens overdoen.

Goed 25 jaar nadat ze elkaar onder grote belangstel­ling in Antwerpen het ‘ja-woord’ hadden gegeven, hernieuwde­n tv-programmam­aker Paul Jambers en succesaute­ur Pascale Naessens vorig jaar hun trouwbelof­te in Venetië. Ze volgden daar- mee het voorbeeld van supersterr­en uit Amerika, zoals Jay-Z en Beyoncé, waar een zogeheten renewal of the vows al jaren is ingeburger­d. Stilaan organisere­n ook steeds meer ‘gewone’ Belgische koppels een dag waarop ze elkaar opnieuw eeuwige trouw beloven.

Om in te spelen op de trend, organiseer­t Wijnegem Shopping tijdens deze Valentijns­week een fotoshoot voor koppels die graag een nieuwe trouwfoto willen laten maken. Dat kan voor het koppel zelf, maar zij kunnen ook kiezen voor een familiepor­tret met kinderen erbij. Wie graag echt een kopie wil van zijn huwelijksf­oto maar dan zovele jaren later, mag zijn/haar originele trouwfoto meebrengen zodat de pose volledig nagedaan kan worden. Wie nog een stapje verder wil gaan, mag uiteraard ook de huwelijksk­ledij meebrengen.

Voor wie een aankoop doet in het shoppingce­ntrum, is de foto gratis. Om de setting helemaal goed te zetten, voorziet Wijnegem overigens een bloemenwan­d, een eik van 5 meter hoog, een huwelijksb­oog van 2,5 meter breed en een groot rood hart van 8 meter breed.

De fotoshoots zijn mogelijk op woensdag 13 februari tussen 14 en 18.30u, op vrijdag 15 februari tussen 15 en 18.30u en op zaterdag 16 februari tussen 11 en 18u.

 ?? FOTO JAA ?? Deze twee testen het Valentijns­decor alvast even uit.
FOTO JAA Deze twee testen het Valentijns­decor alvast even uit.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium