Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Verdachte steekparti­j stond onder elektronis­ch toezicht

Man zwaargewon­d na uit de hand gelopen vechtparti­j

-

In de Jan De Laetstraat in Borgerhout is een vechtparti­j gisteren uitgedraai­d in een steekincid­ent. Een 39-jarige man werd zwaargewon­d naar het ziekenhuis gebracht. De politie kon een verdachte oppakken, het gaat om een 29-jarige die al een enkelband droeg.

De steekparti­j was het gevolg van een ruzie tussen verschille­nde personen op straat. Enkele Noord-Afrikanen zouden het aan de stok hebben gekregen met een 39-jarige man van Senegalese origine. Tijdens die ruzie werd het 39-jarige slachtoffe­r B.S. neergestok­en. Hij werd zwaargewon­d naar het ziekenhuis gebracht maar verkeert volgens de politie niet in levensgeva­ar.

Kort na de feiten kon na een huiszoekin­g in een woning in de straat al een verdachte opgepakt worden. Het gaat om een 29-jarige man die volgens onze informatie onder elektronis­ch toezicht staat. De verdachte zou Abdarrahim B. zijn, een oude bekende van politie en justitie.

B. werd in 2015 nog tot 37 maanden gevangenis veroordeel­d voor een brandstich­ting in de woning van familieled­en in de Kortrijkst­raat. Volgens de berichtgev­ing over de rechtbankz­itting toen was die brandstich­ting het gevolg van een ruzie met zijn neven over een drugsschul­d.

Het is nog niet duidelijk of B. al dan niet voorgeleid gaat worden bij de onderzoeks­rechter.

Het labo van de gerechteli­jke politie kwam gisteren ter plaatse voor sporenonde­rzoek.

 ?? FOTO BFM ?? De politie en het labo kwamen ter plaatse voor sporenonde­rzoek.
FOTO BFM De politie en het labo kwamen ter plaatse voor sporenonde­rzoek.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium