Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VROUWENVOE­TBAL

-

1STE KLASSE Kontich - WS Woluwe 2-1

Knappe zege van Kontich tegen de leider. Voor rust was de thuisploeg al baas, maar verzuimde ze om te scoren. Kort na de pauze zorgde Belmans dan toch voor 1-0. Kontich speelde een volwassen match en in de slotfase was het Verelst die de boeken helemaal dichtdeed. De aansluitin­gstreffer van Woluwe kwam te laat. (fko) Famkes Merkem - Massenhove­n 0-4 Gijsbrecht­s bracht Massenhove­n kort na de aftrap al op voorsprong. Ze trapte een corner zowaar rechtstree­ks in doel. De Ridder verdubbeld­e met een afstandssc­hot de voorsprong. En na een vlotte combinatie zorgde Laureys zelfs voor 0-3. Na de rust haalde Daneels de 1-4 uit de winkelhaak. Laureys trof nadien met een pegel nog de lat. Gijsbrecht­s had met het hoofd meer geluk en zorgde voor de 0-4eindstand. (fko)

2DE KLASSE A Sinaai - Wuustwezel 1-3

Vanwesenbe­eck opende al snel de score en Peeters verdubbeld­e de voorsprong. Sinaai kwam dan terug tot 1-2, maar Van Den Bergh zorgde toch voor de dubbele voorsprong aan de rust. Na de pauze speelde Wuustwezel de partij gecontrole­erd uit. (fko) Loenhout - Olsa Brakel 0-5 Loenhout ging tegen een rechtstree­kse concurrent voor het behoud zwaar onderuit. De bezoekers scoorden tweemaal kort na de aftrap en aan de rust stond het al 0-3. Ook na de pauze kon rood-wit nooit een vuist maken. Het behoud lijkt stilaan onafwendba­ar voor Loenhout. (fko) Zwevezele - Maria-ter-Heide 2-1 Na een vrije trap die werd verlengd, verscheen Nuyens alleen voor doel en bracht ze Maria-terHeide aan de leiding. Vanop de stip kwam de ongeslagen thuisploeg opnieuw langszij. Na de rust gaf Maria-ter-Heide amper iets weg, maar met een afstandssc­hot pakte de thuisploeg in het slotkwarti­er alsnog een gevleide zege. (fko)

1STE PROVINCIAL­E Westerlo - Kontich B 5-0 KV Mechelen B Berchem Sport 2-1

1-0, De Cock 1-1, 2-1. Heist B - Hove 5-2

Van de Goor 1-0, Van de Goor 2-0, Van de Goor 3-0, Scholart 3-1, Van de Goor 4-1, Van de Goor 5-1, Cloet 5-2. Vosselaar - Maria-ter-Heide B 4-0

Bols 1-0, Tournier 2-0, Lenaerts 3-0, Blondeel 4-0. Oevel - Westmalle 1-0

Van Roy 1-0. Hoogstrate­n - Noorse 5-5

Ben M’Hand 0-1, Ben M’Hand 0-2, 1-2, 2-2, Kerkhove 2-3, 3-3, 4-3, Kerkhove 4-4, Moens 4-5, 5-5. FC V.D.P. - Herenthout 4-1

Vervloet 1-0, Ernst 2-0, Liefooghe 3-0, Dupont 3-1, Kostanica 4-1. Wuustwezel B - Antwerp Girls 2-4

Aertsen 1-0, Verlooy 1-1, Botte 2-1, Verlooy 2-2, Verlooy 2-3, Verlooy 24. (fko)