Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Geen wolkje aan de lucht vandaag! Je zit vol energie en je hersenen draaien op volle toeren. Er is geen detail dat aan je aandacht ontsnapt en je ideeën zijn praktisch en productief.

STIER 21-4 T/M 20-5

Als je zin hebt om van de platgetred­en paden af te wijken en aan iets nieuws te werken, dan is dit er de goede dag voor want de stijgende Maan staat in Stier. Zoek naar kansen en naar de mensen die je op weg kunnen helpen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een veranderin­g van omgeving zou goed zijn voor je motivatie en je stemming. Helaas staat zoiets vandaag niet op het programma. Probeer op een andere manier een nieuwe uitdaging te vinden.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je krijgt vandaag de kans om je creativite­it en aanpassing­svermogen te laten zien. Je bereikt niet alleen je doel, maar ruimt en passant ook nog een paar andere problemen uit de weg.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een negatieve dag, met problemen en kleine teleurstel­lingen op het menu. Maak er geen drama van, je bent strijdlust­ig en inventief genoeg om een oplossing te vinden. Doe dat wel doelgerich­t.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een prettige dag die je veel voldoening zal brengen. Je krijgt zelfs de mogelijkhe­id om je carrière in een andere richting te sturen. Hét moment dus om je ambities kenbaar te maken!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Afwisselin­g vind je prettiger dan steeds opnieuw dezelfde taken uit te voeren, maar anderzijds geeft dat laatste ook een zekere rust. Je slaagt erin die twee met elkaar in balans te brengen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je agenda zit bomvol en toch blijven collega’s vragen om hulp. Stel daar paal en perk aan, en laat je niet afleiden. Laat geen ruimte aan het toeval, en zorg ervoor dat je je rivalen voor blijft.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je bent nooit te beroerd om anderen uit de brand te helpen. Mooi, maar pas ermee op, behalve natuurlijk als je voor een liefdadigh­eidsinstel­ling werkt. Want al te vaak zijn je eigen belangen er niet mee gediend.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Het is misschien goed om er even bij stil te staan dat je niet op een onbewoond eiland zit. Je zult je moeten aanpassen aan je omgeving, ook als dat betekent dat je soms concessies moet doen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Om je doel te bereiken, zul je moeten anticipere­n. Zorg dat je op de hoogte blijft van alles wat zich in je omgeving afspeelt, zodat je in staat bent om beslissing­en maar ook mogelijke problemen te voorzien.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Misschien krijg je een erg verleideli­jk voorstel, dat je carrière een stuk vooruit brengt. Daar staat tegenover dat je je vertrouwde omgeving moet verlaten. Praat er met je partner over.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium