Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We willen de derde periode meteen goed inzetten”

-

Na de eerste nederlaag van het jaar wil Cappellen tegen Spouwen-Mopertinge­n orde op zaken stellen. “De derde periode gaat dit weekend van start. Alleen door daarin een goed figuur te slaan, sluiten we het seizoen zonder problemen af”, weet Björn Joossens. De Cappelse doelman verlengde eerder deze week zijn contract met een seizoen. “De club en ik denken in dezelfde richting en dan kom je snel tot een akkoord. We waren het er wel over eens dat we dit seizoen nog iets extra’s moeten brengen. De derde periode kan het seizoen redden of kraken. We gaan uiteraard voor de eerste optie.”

In tegenstell­ing tot de meeste andere ploegen, zal de aanpassing aan het kunstgras van SpouwenMop­ertingen weinig tijd vragen bij de Cappellena­ars. “Op zo’n ondergrond moeten we proberen uit het duel te spelen en daartoe zijn we zeker in staat. We hebben voldoende voetballen­de kwaliteite­n om een goed resultaat neer te zetten. Hopelijk blijven we zondag gespaard van een teveel aan kaarten, want dat kan ons op termijn parten spelen. Na de drie tegendoelp­unten van vorige zondag, zou het ook een opsteker zijn als we de nul nog eens konden houden, maar puntenwins­t staat voorop.” (en)

Ploegnieuw­s: Mathyssen en Deckers zijn geschorst. Van reeksgenoo­t Temse komen volgend seizoen Seppe Kil, Joachim De Wilde en Jonas Van Kerckhove over. Kern: Joossens, Lemaire, Geuens, Lenaerts, Deckers, De Vriese, Bouwman, Cornelisse­n, Willemsen, Mathyssen, Destoop, De Beukelaer, Wouters, Mitrovic, Floren, Pirotte.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium