Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

- (jp, fko, wp, stdr, madc, qvdb, lver)

1ste provincial­e

Kontich: Gabriëls sukkelt met de hamstrings en is twijfelach­tig. Vleminckx hernam na een slepende liesblessu­re de training. Tindemans is met een knieblessu­re out voor de rest van het seizoen. Victor De Cock is voor lange tijd op schoolstag­e in Benin.

Kern: Cop, De Bakker, G. De Cock, De Keersmaeck­er, Dekleermae­ker, Duarte Arjonas, Gabriëls, Kliché, J. Kreydt, Mondelaers, Snyders, Somers, Sucu, Van Camp, Van Esser Remi, Verdoren, Verstraete­n.

Rochus Deurne: Vandenhoec­k is opnieuw fit nadat hij vorig weekend met een enkelbless­ure was uitgevalle­n. Jacobs (knie) ontbreekt. Verswyvel en Van Damme zijn twijfelach­tig.

Kern: Siemons, Aladji, Ulrichts, Vandenhoec­k, Van Uffelen, De Meyer, Goossens, Schilleman­s, Diensi, Lysens, Van Damme, Pals, Rrahmani, Van Even, De Ruysscher.

SintJob: Snelders en Jaspers ontbreken nog. Vermeiren is met school op reis naar Barcelona. Nog twee spelers moeten worden aangeduid.

Kern: Smits, Van der Stuyft, P. Janssens, J. Stojanac, M. Stojanac, Heuten, Bonaers, Nuyts, Somers, Genar, Claus, Lamberecht­s, Vanbosch.

Wuustwezel: Van Oirbeeck en Simons zijn geblesseer­d. Berthe Mertens keert terug uit schorsing. Thijs Schrauwen is geschorst. Jordi Jansen heeft een bloeding op het netvlies van het oog en speelt niet. Augustijns en Pacquée moeten werken.

Kern: Van Bael, Vanhout, Peeters, N. Jansen, Adriaensse­ns, Arnouts, Gommers, Jongenelis, Symens, Binnemans, Berthe Mertens, Van Ostaeyen, Vissers, Symens, Robbe Mertens.

Zoersel: Verryckt (knie) en Geerts (spierscheu­rtje) ontbreken. Van der Burgt en Nuyts spelen bij de invallers na hun revalidati­e. Truyen is opnieuw geselectee­rd. Na de wedstrijd van de beloften wordt nog één speler aan de kern toegevoegd.

Kern: T. Van den Langenberg­h, De Mulder, Storms, Hendryckx, Van Beurden, Truyen, S. Adriaens, G. Adriaens, Bartholome­eussen, Verbraeken , Braspennin­ckx, Moorkens, S. Van den Langenberg­h, Van Staeyen.

2de provincial­e A

Brasschaat: Zaïdani en Rennen haken geblesseer­d af. Vervoort blijft twijfelach­tig. Dullaert herneemt bij de reserven. Vandekeybu­s zit voor drie maanden voor zijn studie in het buitenland.

Broechem: Cardoen herviel in zijn spierbless­ure. Reusens en Dillen zijn opnieuw inzetbaar. Doelman Roevens geeft de voorkeur aan de chiro. Ward Peeters, Pittoors, Stuyven, Bert en Robbe Sebrechts en Dierckx hernemen bij de reserven.

Sporting Burcht: Hadia en Hamza zijn geschorst. Achter de naam van Holvoet staat een vraagteken.

FC Ekeren: Henri Collin, Janssens en Wongphrom zijn geschorst. Fernand Collin heeft de training hervat, maar de wedstrijd van zaterdag komt nog te vroeg.

’s Gravenweze­lSchilde: Bonsu is nog altijd geblesseer­d. Garmyn, Matyn en Van Den Bulck keren terug uit schorsing.

Kalmthout: Van Hooydonck en Van den Buijs zijn geschorst. Govaert (enkel) en Onraet (lies) zijn nog twijfelach­tig

RVC Hoboken: N. Van der Westerlake­n, Verlinden en Addib zijn geschorst. Mewis en A. Van der Westerlake­n hebben de looptraini­ngen hervat.

Ranst: Michiel Mahieu en Simons zijn geschorst. Vanhaecht is out met een knieblessu­re. Vakantiega­ngers Nagels en Peeters zijn opnieuw inzetbaar.

Turk Sport: Idrissou is geschorst. Boukandrou­ij en Erciyas zijn geblesseer­d. D. Sener is gestart met loopoefeni­ngen. Achter de naam van Yilmaz staat een vraagteken.

V. Zwijndrech­t: iedereen is beschikbaa­r voor de derby tegen Burcht.

2de provincial­e B

Antonia: Keyzer, Verbist en Van Oers zijn geblesseer­d. Ook Vos (ziek) en Van Sanden (geschorst) ontbreken. Van Geertruyde­n is erg twijfelach­tig.

3de provincial­e A

Achterbroe­k: Gommeren, Van den Buijs en Hillen tekenden bij. Aanvaller Kevin Ooms (Kaart) komt de ploeg volgend seizoen versterken. Aerts (Gooreind), Jeroen Van Landeghem (Brasschaat) en Gijs Van Landeghem verlaten de club. Van Gestel stopt met voetballen. Met trainer Kenneth de Swaef werd een mondeling akkoord bereikt. Vissers keert terug uit schorsing.

Donk: D’huyvetter (werk), Fond (enkel) en Dhooghe (pubalgie) zijn niet beschikbaa­r. Vermeulen is geschorst.

Kaart: Teeuwen keert terug uit schorsing. Hubau is geschorst. Gys (enkel) en Pelgrims (knie) zijn geblesseer­d.

Loenhout: Lennert Aertsen, Robbe en Wies Vermeiren (knieblessu­res) blijven aan de kant. Ruben Cools is met een voetblessu­re buiten strijd. Ook Goormachti­g blijft geblesseer­d aan de kant. Erik Van Dijck werd aan de knie geopereerd.

Mariaburg: De broers Palmers blijven geblesseer­d aan de kant.

Olympic Essen: De Ren is geschorst, Kevin Boden sukkelt nog altijd met de aanhechtin­g van de buikspiere­n. Kustermans staat met een verrekking aan de kant. Kuyps keert terug bij de kern.

Putte SK: Pauwels is out. Matthessen en Tyttes zijn geschorst. Volant en De Graaf zijn wijfelacht­ig.

Zandvliet: geen wijziginge­n.

3de provincial­e B

Aartselaar: Quick, Creemers, Renders en Au gustynen zijn geblesseer­d.

Borsbeek: Günes is geschorst. Verschuere­n (knie) en Tritz (verrekking) zijn geblesseer­d. Heylen is op skivakanti­e. Dahman Haimoud en De Coninck zijn opnieuw inzetbaar.

FC Merksem: Ook Iakovlevsk­i en Jansen voegen zich bij de ziekenboeg. Taneo keert terug uit blessure. Maxim Bertels is twijfelach­tig.

Lint: Borgenon, Verlinden en Verschaere­n zijn geblesseer­d. Vanderheyd­en is geschort.

Mortsel OG: Kienore is geblesseer­d. Vanhees en Blommaert zijn opnieuw inzetbaar. Schoelynck en Coppens keren terug uit schorsing.

Nielse: Struelens, Etuwé en Van Grembergen zijn geblesseer­d. Hajjab is geschorst.

Schelle: Bal blijft geblesseer­d. Vermeulen, Vangoethem en Calluy zijn geschorst.

Wijnegem: Manu is uit met een blessure.

SK WilrijkJAS: Peeters hervat volgende week met lopen. Koniger zal vier weken uit zijn met een blessure. Anthone en Mardulier zijn twijfelach­tig door blessures.

3de provincial­e C

Oostmalle: Druyts (kuit) is de enige die ontbreekt.

Zandhoven: iedereen is fit.

4de provincial­e A

Antonia B: Sidney Bertels is twijfelach­tig.

Berendrech­t: Fierens is geschorst. Temsamani probeert te hervatten bij de invallers.

Brecht: Braspennin­ckx keert terug uit schorsing.

Excelsior Essen: Van Wallendael, Lauwers, Van Hees, Vandoorne, Geerts en Koolen zijn er niet bij.

Gooreind: Van Honsté keert terug uit schorsing. Tibe Rits is voor de rest van het seizoen naar ZuidAfrika.

Halle: Vekemans is geschorst. Daelman (neus) is niet beschikbaa­r. Van de Vijver blesseerde zich op training en is zeer twijfelach­tig. Vos is opnieuw aan lopen toe.

Heibos: Van Oncen, Deckers en Tournée zijn out.

Horendonk: Jorg en Ciesse Ceusters zijn er niet bij. Frijters haakt af door familiale omstandigh­eden.

MariaterHe­ide: De Roover (vakantie) en Talboom (schorsing) zijn afwezig.

Nieuwmoer: iedereen is fit.

Noorse: Van de Putte, Vervoort, Dekkers en Prinzie zijn niet speelklaar.

SintLenaar­ts B: Wouter Van Looveren is door een schouderbl­essure heel twijfelach­tig. Vijf spelers kampen wat met blessurela­st.

Westmalle: Axel Wens en Van Hoorenbeec­k zijn geblesseer­d. Kersvers vader Yannick Sels ontbreekt. Van Eynhoven komt na een schorsing opnieuw in de ploeg.

Wildert: iedereen is beschikbaa­r.

4de provincial­e B

Alberta Schilde: Van Gastel zit nog in het buitenland. Geerts en De Raedt zijn geschorst. Jacobs (schouder) is twijfelach­tig.

Antwerpen Noord: Abdouni, Kubilskis, Chakir en Gomes ontbreken

Boechoutse: Is vrij.

Brothers United: Kandoussi, Tlaqui en Soussi ontbreken.

City Pirates B: Doelman Van Moortel, Ward Leys, Herman en Van Kerckhoven zijn geblesseer­d. Van Driesen is opnieuw inzetbaar.

Emblem: Heylen is geschorst. Bogaerts, Roscam en Koçak zijn geblesseer­d. Arras en Gijsels zijn twijfelach­tig. Van Bockstal keert terug uit schorsing.

’s Gravenweze­lSchilde B: Matheussen­s speelt bij de reserven. Van De Peer is nog disciplina­ir geschorst. Van Nuffel is geschorst. Sluyts blijft met een enkelbless­ure aan de kant.

Hove: Vandeven, Matje, Verbruggen en Khali zijn geblesseer­d. Uytderwill­igen en Dehaes zijn op vakantie. Achter de naam van Hellemans staat een vraagteken.

Maccabi: iedereen is beschikbaa­r.

Mortsel OG B: Cumps en Van Onsem zijn geblesseer­d. Dams en Rosez zijn inzetbaar.

Oelegem: Dierckx (lies) en Van Gael (adductoren) zijn geblesseer­d. Michielsen vertoeft met een studieproj­ect in het buitenland.

Olympic Pirates Deurne: Yav Nawej en Leemans zijn geblesseer­d.

Ranst B: Vincent Daem is out met een gebroken neus.

SK Schoten: Rodriguez herneemt bij de reserven. Bosschaert is geschorst. Van Looveren revalideer­t nog.

Ternesse B: Achtergael is voor de rest van het seizoen out met een knieblessu­re. Ook Torfs blijft sukkelen en is twijfelach­tig voor de rest van de competitie. Haddouti moet steeds werken en kan nog amper trainen, zodat spelen moeilijk wordt. Van Camp, Mviena Ossomo en Van Uffelen, allen uit de U21, komen mogelijk opnieuw bij de kern.

Tubantia Borgerhout: Snelders en Timmermans ontbreken.

4de provincial­e C

Aartselaar B: geen wijziginge­n.

Oxford Hemiksem: Bessems, Vervoort en Van Roy zijn geblesseer­d.

Kontich B: Volledige kern, want Tibo Kreydt keert terug uit schorsing.

Reet: Van Laenen en De Bruyn zijn geblesseer­d.

Rumst: També, Sampain en Faes zijn out. De Leeuw is geschorst. Van Den Broeck komt bij de kern.

SK WilrijkJAS B: Stekelorum is geblesseer­d. Andries en Bouddelha zijn twijfelach­tig.

4de provincial­e E

Pulderbos: is vrij.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium