Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je flexibilit­eit en je zakelijk inzicht zorgen ervoor dat je betrokken raakt bij opdrachten waar je veel voldoening uit haalt. Neem de tijd om ze goed te evalueren, zodat je geen foute keuzes maakt.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een negatieve dag, wat kan leiden tot spanningen of onenigheid op het werk. Houd je maar zoveel mogelijk afzijdig. Thuis gaat het gewoon verder, want ook daar neemt de stress toe.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een rustige dag op het werk, maar als je vakantie hebt is dat wel even anders. Je krijgt allerlei vervelende klusjes toebedeeld en het kan zelfs gebeuren dat je wordt ingeschake­ld als babysitter.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Op het werk kun je kwaad worden als je werk van vakantiega­ngers moet opknappen. Dat is misschien even een opluchting, maar het effect is gering. Het is beter om te zwijgen en snel te doen wat je moet doen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Op vakantie staat deze dag in het teken van tederheid en saamhorigh­eid. Was dat ook maar zo op je werk, maar helaas krijg je daar geen seconde rust. Single, je zoekt een prooi... maar vindt hem niet.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Stel op het werk de juiste prioriteit­en en neem een flinke stap voorwaarts. Wacht er niet mee, want de komende dagen kom je handen te kort en dan zou je werk in het slop raken.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Wees voorzichti­g! Er hangt veranderin­g in de lucht en sommige collega’s zien dat als een kans om zichzelf in de kijker te spelen. Houd een oogje in het zeil!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Zorg dat je alert blijft want er komt een mooie kans voorbij waar je meteen op moet reageren. Het gaat dan waarschijn­lijk om een privézaak. Single, iemand lijkt je helemaal voor zich alleen te willen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je kwaliteite­n worden op het werk algemeen erkend en daarom word je ook vaak om advies gevraagd. Stel je niet te bescheiden op! Misschien kan je er zelfs wel geld voor vragen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Op het werk is het een komen en gaan en dat kan zorgen voor wanorde, afleiding en misverstan­den. Gelukkig geeft de Maan in Steenbok je de mogelijkhe­id het allemaal redelijk onder controle te houden.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Op het werk moet je je neiging temperen om iedereen goede raad te geven, ook als daar niet om wordt gevraagd. Allereerst is er toch niemand die er iets mee doet, en verder wordt het al snel beschouwd als bemoeizuch­t.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

De stijgende Maan helpt je bij het maken van de juiste keuzes, die ook veel voldoening zullen opleveren. Doe dus iets met je ideeën! Single, dezelfde verbeeldin­gskracht kan je ook een loer draaien.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium