Gazet van Antwerpen Stad en Rand

‘De Buurtpolit­ie’ krijgt versterkin­g

Idalie Samad en Lisa Gerlo speelden al samen in Ketnetreek­s ‘Campus 12’

-

De gemiddelde leeftijd van De Buurtpolit­ie daalt dit najaar nog wat meer met de komst van twee nieuwe stagiaires, Emma en Nour. Actrices Lisa Gerlo (25) en Idalie Samad (23) zijn niet bekend bij het grote publiek, wel bij de fans van de Ketnetreek­s Campus 12.

dat de makers van De buurtpolit­ie opnieuw in de vijver van een Ketnetreek­s als Campus 12 gaan vissen voor nieuwe acteurs: De Buurtpolit­ie was van bij de start populair bij kinderen, al was dat aanvankeli­jk niet de bedoeling. Eerder was al de komst aangekondi­gd van Dempsey Hendrickx (31), een acteur uit de waanzinnig populaire Ketnetreek­s Helden. Nu komen er opnieuw twee stagiaires bij. De eerste is Emma Claes, een personage dat criminolog­ie studeerde en rechercheu­r wil worden; ze zet haar tanden het liefst in een moordzaak. De twee is Nour Jacobs, een stoere griet met een neusring én tattoo die undercover­agente wil worden bij de drugsbriga­de. Buiten haar uren werkt ze in een café voor motorrijde­rs, een job die haar heel wat inside-informatie oplevert over bendes.

Ghost Rockers

Van de twee nieuwe actrices is Lisa Gerlo het minst onbekende gezicht, dankzij haar rol van Bo in de Ketnetreek­s Campus 12. Mogelijk is haar broer Juan GerLogisch lo (28) bekender: hij speelde van 2014 tot 2017 de rol van Jonas Van Loo in het immens populaire Ghost Rockers, de voorloper van Campus 12. Actrice Idalie Samad speelt in Campus 12 dan weer Cleo, de vriendin van Bo. Nu worden Samad en Gerlo dus opnieuw collega’s in De Buurtpolit­ie. Naast acteur Dempsey Hendrickx vertolkt ook Junes Lazaar (31) een nieuwe stagiair. Junes speelt Sami, niet toevallig de sportiefst­e van de vier: Junes bereikte in 2010 de finale van de talentenja­cht So You Think You Can Dance en in 2012 de finale van Belgium’s Got Talent met zijn dansgroep.

 ?? FOTO'S KRIS VAN EXEL ?? Idalie Samad en Lisa Gerlo vervoegen de cast.
FOTO'S KRIS VAN EXEL Idalie Samad en Lisa Gerlo vervoegen de cast.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium