Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Geen stijve en pijnlijke gewrichten

-

De laatste jaren is de mobiliteit van Patrick Warné, 64 jaar, uit Sint-PietersLee­uw veel gezakt. Na het innemen van Movizin Complex is de soepelheid eigenlijk teruggekee­rd, zeker bij het badmintonn­en. Patrick heeft veel minder last van zijn gewrichten en dat is iets wat zijn tegenspele­r ook wel heeft

“Ik heb het voedingssu­pplement Movizin Complex met o.a. gember via een vriend leren kennen en die heeft me aangeraden om het te proberen, om terug beter te kunnen bewegen. Ik had ook trouwens verschille­nde malen in de krant erover gelezen en het heeft mijn nieuwsgier­igheid wat geprikkeld van “Waarom zou ik dat niet eens proberen”, vertelt Patrick.

Geen 20 jaar meer

“De laatste jaren, is mijn mobiliteit wel gezakt en ge voelt toch uw gewrichten langs alle kanten toch een beetje tegenwring­en. Ja, ik kan het moeilijk ontkennen, ik ben geen 20 jaar meer. Bijvoorbee­ld bij het badmintonn­en merk je dat. Vroeger liep je achter elk pluimpje, maar op de duur, dan denk je zo toch bij je eigen, laat ik het maar laten gaan, want ik ga er misschien niet meer geraken of ik zal me misschien pijn doen. Maar nu sinds ik Movizin Complex neem, valt dat eigenlijk weg en speel ik eigenlijk terug vrij en vrank badmintonn­en”, legt Patrick uit.

De soepelheid is teruggekee­rd

Patrick merkt, dat de soepelheid in zijn gewrichten na het gebruik van Movizin Complex is teruggekee­rd. Hij heeft veel minder last van zijn gewrichtsk­lachten en dat is iets wat zijn tegenspele­r bij het badmintonn­en ook wel heeft gevoeld. “Die kan mij veel, veel moeilijker verslaan, om te zeggen, bijna nooit meer”, lacht de vrolijke man. “Ook als ik in de tuin bezig ben, voel ik veel minder pijn. Ja, bijna geen pijn meer eigenlijk. Movizin Complex heeft me inderdaad veel geholpen. Het heeft mij veel soelaas gebracht; alles gaat toch veel vlotter en ik heb minder hinder van heb van oude, stijve gewrichten.”

Aan anderen aan te bevelen

“Ik ben feitelijk zeer tevreden over het voedingssu­pplement, want sinds ik het neem, voel ik een duidelijke verbeterin­g. En als ik mensen in mijn vriendenkr­ing zie, die zich moeilijk te been worden of stilletjes aan of stijf bewegen, dan zal ik het hun zeker aanraden om het een keer te proberen”, zegt Patrick. “Zonder te overdrijve­n, is mijn bewegelijk­heid eigenlijk is fel verbeterd en de minder mobiliteit en de last van mijn pijnlijke gewrichten, vooral de knieën, is ook eigenlijk weg. Het geeft meer energie om allerlei dingen te doen, waardoor je het dagelijks leven met meer optimisme aanpakt.” “Probeer Movizin Complex zelf eens en je zult versteld staan van het resultaat”, eindigt hij.

 ??  ?? “Mijn tegenspele­r, die heeft het verschil gevoeld. Die kan mij veel moeilijker verslaan, om te zeggen, bijna nooit meer.”
“Mijn tegenspele­r, die heeft het verschil gevoeld. Die kan mij veel moeilijker verslaan, om te zeggen, bijna nooit meer.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium