Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een constructi­eve dag, je kunt nu heel goed de initiatiev­en lanceren die je al langer in gedachten had. Je zult echter wel moeten doorzetten want anders kom je niet ver.

STIER 21-4 T/M 20-5

Met een stijgende Maan die je steunt ontbreekt het je niet aan wilskracht en energie. Troeven waarmee je je rivalen het nakijken geeft. Liefde: diezelfde energie zorgt voor een levendige avond.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Als je vandaag koppig doorwerkt kun je heel wat bereiken. Je zult ook wel moeten want deze dag wordt gedomineer­d door ondernemen­de concurrent­en. Single: in je werkomgevi­ng lijk je iemand te ontmoeten.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Geef geen centimeter terrein prijs. Deze strategie is nodig in een situatie die verzet en vastberade­nheid vereist. Alleen zo snoer je je concurrent­en de mond en leg je de basis voor latere projecten.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een drukke dag. Je krijgt veel vrijheid om te handelen en je ideeën snijden hout. Probeer de zaken echter niet te forceren en zorg voor een goede planning, om zo ieder obstakel te kunnen omzeilen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Wakker worden, op het werk is de concurrent­ie moordend! Het kan helpen als je gebruik maakt van je contacten. Gelukkig wijst de Zon in Maagd op succes. Liefde: je luisterend­e oor wordt erg gewaardeer­d.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Dankzij successen uit het verleden, heb je vandaag je handen vrij. Deze zelfstandi­gheid heb je nodig en geeft vaart aan wat je doet. Liefde: een teder gebaar kan leiden tot een sensuele avond.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Laat je meevoeren door de gunstige invloeden van vandaag. Je krijgt veel vrijheid en kan deze dag met veel voldoening afsluiten. Liefde: sterker wordende gevoelens of een hernieuwde liefde.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Aan een strakke planning heb je niet veel als die (zoals vandaag) overhoop wordt gegooid door onverwacht­e gebeurteni­ssen. Gebruik je gezonde verstand en grijp op het juiste moment in.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Ook al lijkt je werkomgevi­ng daar momenteel ongeschikt voor, dit is de juiste dag om je geluk op de proef te stellen en nieuw terrein te verkennen. Ben niet bang om je keuzes bij te stellen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Mercurius spoort je aan tot vooruitgan­g en om je creativite­it ten volle te benutten en zo je carrière een duwtje in de goede richting te geven. Liefde: onverwacht bezoek geeft kleur aan de avond.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

De heersende chaos brengt zekerheden aan het wankelen maar de stijgende Maan in Vissen geeft aan dat je in deze situatie kan rekenen op je intuïtie. Liefde: iedereen gelooft in jou.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium