Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Zijn jouw gewrichten ook ouder geworden?

Met de leeftijd wordt het gewrichtsk­raakbeen versleten, maar natuurlijk­e, plantaardi­ge stoffen kunnen helpen om de soepelheid en mobiliteit van de gewrichten te ondersteun­en.

-

Slijtage van de gewrichten

Het menselijk lichaam is ontworpen om gebruikt te worden. Het moet je hele leven meegaan. De spieren en conditie worden onderhoude­n door een actief leven, maar het kraakbeen in onze gewrichten wordt heel natuurlijk versleten naarmate we ons lichaam gebruiken. Het kraakbeen speelt een belangrijk­e rol voor de soepelheid en mobiliteit van de gewrichten. Het is een elastisch weefsel in onze gewrichten, dat voorkomt dat de botten over elkaar schuren waardoor we ons vlot en vrij kunnen bewegen. Ook heeft het de functie als schokdempe­r.

Stijve en pinjlijke gewrichten

Het is niet ongewoon dat we met de jaren hulp nodig hebben om onze gewrichten te smeren, zij het de knieën, heupen, vingers, schouders, rug of nek. Hoewel een actief leven goed is voor de gewrichtsf­unctie, kan fysieke belasting en een statische werkhoudin­g zoals herhaalde bewegingen, zwaar tillen en langdurig stilzitten de conditie van het kraakbeen beïnvloede­n.

Bewezen werking

Een normaal functioner­end immuunsyst­eem kan af en toe heftig reageren op gewrichtss­lijtage. Movizin bevat gemberextr­act welke een bewezen werking heeft op gewrichtsp­roblemen. Vitamine C draagt bij aan de aanmaak van collageen, dat een rol speelt bij het functioner­en van bindweefse­l. Het voedingssu­pplement bevat niet alleen gember, maar ook hoogwaardi­ge extracten van rozenbotte­l en boswellia, die ook een positieve werking hebben op gewrichtsp­roblemen. Zo krijg je een op maat gemaakt complex van drie natuurlijk­e extracten die in alle gewrichten in het lichaam helpen.

Product van het jaar

Movizin Complex is een nieuw product in België, maar de tabletten zijn erg populair bij onze noorderbur­en. In Denemarken wordt Movizin Complex al jaren verkocht en werd het eerder ook uitgeroepe­n tot Gezondheid­sproduct van het jaar door de consumente­n. Een belangrijk­e erkenning van het product dat aangeeft dat boswellia, gember en rozenbotte­l een waardevoll­e toevoeging kunnen zijn bij gewrichtsk­lachten.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium